Willkommen bei Carmen Nebel 2018

Kilde: ZDF.de

“Willkommen bei Carmen Nebel” er en af de store musik shows på tysk tv. Siden 2004 har præsentanten på ZDF præsenteret mange store stjerner fra Tyskland og i udlandet. Så fans af serien kan være glade, for også i 2018 vil der være nye udgaver af “Willkommen bei Carmen Nebel”.

Der er allerede fastsat tre datoer.

Willkommen bei Carmen Nebel 2018: Datoer!

Som i de foregående år, er der i 2018 kun tre datoer for “Willkommen bei Carmen Nebel”. Ikke desto mindre, så er fans af den sympatiske repræsentant ikke glemt. Fordi det antages, at der desuden vil være “Die schönsten Weihnachtshits” og “Heiligabend mit Carmen Nebel” på ZDF igen i år.

Følgende udsendelsesdatoer er allerede kendt:

  • 24.03. i Hof: med Howard Carpendale, Matthias Reim, Maite Kelly, David Hasselhoff, Mireille Mathieu, die Höhner Beatrice Egli, Santiano, Lichtblick, Patrick Duffy
  • 05.05. i Riesa u.a. med Beatrice Egli
  • 29.09. i Berlin

Billetter er tilgængelige for datoerne i 2018. Se sidst i artiklen.

Altid de samme gæster på Carmen Nebel?

En fælles opfattelse af “Velkommen til Carmen Nebel” er, at det altid er de samme stjerner i showet. Mange navne gentages ofte, men denne kritik er også stort set uretfærdig. Tilskuerne vil altid se de tyske schlagers store stjerner på scenen, og det er næppe overraskende, at gæster som Helene Fischer, Andrea Berg, David Garrett, Vanessa Mai, Andreas Gabalier, Maite Kelly eller Beatrice Egli er hyppige gæster ,

Ikke desto mindre har Carmen Nebel også et hjerte for nyankomne. I 2016 var der endda en konkurrence om up-and-coming kunstnere i showet. De havde mulighed for at præsentere sig på en stor scene og foran et publikum af millioner. Også mindre kendte kunstnere finder deres plads i showet. Forresten må Florian Silbereisen ofte modstå beskyldningen om, at det altid er de samme stjerner der er gæster ved hans fester i ARD. Manden kan ikke gøre alle glade!

Hvad er næste med “Willkommen bei Carmen Nebel”?

Nu og da var der rygter om, at “Willkommen bei Carmen Nebel” vil blive afbrudt. ZDF fortsætter fuldt ud på musikprogrammet med den sympatiske tv-repræsentant. Kontrakten blev forlænget til 2019, og vi kan derfor se frem til nye udgaver af dette format igen næste år. Trods alt er Carmen Nebel 61 år gammel, og måske er det den rigtige tid at gå lidt ned.

 

Kilde: Schlagerfieber.de

Køb dine billetter her: Carmen Nebel

Det skal du læse