“Die schönsten Weihnachts-Hits” med Carmen Nebel: gæster, datoer & overraskelser

Næste torsdag (7. december) vil den populære tv-vært Carmen Nebel endnu en gang glæde seerne med en unik julegalla. Under titlen “Die schönsten Weihnachts-Hits” vil den populære vært byde velkommen til en lang række prominente gæster fra underholdnings-, musik- og sportsverdenen live fra München på ZDF. Denne begivenhed er dog ikke kun en musikalsk fejring, men også en indsamlingskampagne til fordel for “Misereor” og “Brot für die Welt”, hvor gæsterne vil modtage donationer via telefon.

“Die schönsten Weihnachts-Hits” lover ikke kun et musikalsk show i særklasse, men frem for alt en mulighed for at gøre noget godt for andre i juletiden. Gallaen bliver sendt direkte på tv fra München, så alle har mulighed for at deltage og give deres bidrag. Forventningerne til denne særlige aften er enorme.

“Die schönsten Weihnachtshits”: gæsteliste

Kendte kunstnere som f.eks. Andreas Gabalier, Andrea Berg, Wincent Weiss, Tom Gaebel med Big Band, Joelina Drews og mange flere vil optræde. Med deres unikke stemmer og medrivende optrædener vil de skabe en førjulsstemning og fortrylle publikum.

Højdepunktet ved arrangementet er dog ikke kun den musikalske underholdning, men frem for alt den gode sag, som de kendte støtter. “Misereor” og “Brot für die Welt” er anerkendte hjælpeorganisationer, der hjælper mennesker i nød rundt om i verden. De donationer, der indsamles denne aften, vil gå direkte til de nødlidende og give dem en bedre fremtid.

“Die schönsten Weihnachts-Hits: Billetter

Der er stadig meget få billetter tilbage at købe HER. Sammen kan vi gøre en forskel og hjælpe dem, der har brug for det i denne juletid. Lad os sammen sætte et eksempel på solidaritet og gøre juletiden til en tid med gavmildhed og velgørenhed. Og vi ser frem til en underholdende aften med masser af overraskelser…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x