Willi Herren: Trist familiedrama!

Foto: Willi Herren Facebook

De elsker hinanden – nogle gange mere, nogle gange mindre! Men til sidst ender de altid sammen og går deres vej sammen: Willi Herren og hans kone Jasmin. Dette fortalte Jasmin for første gang i et interview om hendes store familiehemmelighed og afslørede utrolige ting!

Som de siger? “Åh under hvert tag!” Det samme gælder for Herren-familien i Rheinland. Skuespiller og humørsanger Willi og hans 41-årige kone Jasmin laver lejlighedsvist overskrift. Det ser ud til at gå “beat efter beat”.

Denne gang bliver det mere personlig, fordi Jasmin talte med tv-selskabet RTL for første gang om en stor familiehemmelighed:

Faktisk er deres forældre deres bedsteforældre! En tilståelse, som ingen virkelig ville have forventet.

Jasmin Herren havde held i ulykke

Jasmin blev født for tidligt i december 1978. Hendes rigtige mor, der var bare 18 år gammel på det tidspunkt, forlod hende i klinikken lige efter fødslen, sagde hun i et RTL-interview. Jasmins bedstemor Anna siger også.

Hovedlægen kom op til hende ved sit første besøg og spurgte, om Jasmin var hendes barn.Hun bekræftede kort, at babyen var hendes barnebarn. I det øjeblik var den nyfødte allerede blevet frigivet til adoption.

Bedstemor Anna tog en beslutning, gled ind i rollen som mor selv og overtog den fremtidige schlagersangerinde.

Jasmin Herren har en utrolig familiehemmelighed!

Hendes biologiske mor, der faktisk er bedstemor Anna’s biologiske barn, blev aldrig involveret i et forhold til Jasmine. Som RTL rapporterer, døde hun for to år siden.

Jasmin kalder sin bedstemor for “mor”. Hendes forældre var hendes bedsteforældre for Jasmin, og hun var fuldt ud bag, fordi alt andet ikke var vigtigt, og mor-bedstemor Anna var tilfreds med sin beslutning: Det var en berigelse for dem!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse