Willi Herren: Familiens skænderi ved graven?

Foto: Willi Herren Facebook

Selv efter schlagersanger Willi Herrens død er det ikke stille om ham. Kort efter at hans kone Jasmin Herren besøgte hans grav, siges det, at familiemedlemmer har ødelagt hendes krans! Det skriver “BILD” lørdag formiddag.

Ifølge oplysninger fra “BILD” skal hans datter Alessia have revet båndet af Jasmins krans og smidt det ud. Der stod: “Jeg elsker dig! Din kone Jasmin. For evigt, i hvert sekund, i mit hjerte og i min sjæl. E Levve lang.”

Willi Herren: Hans grav blev omdekoreret

Alessia siges også at have fjernet båndet fra Willis svigerforældres liljekrans. Det siges også, at familien omdekorerede graven sammen. Jasmins krans var skjult under andre kranse.

Jasmin Herren var forfærdet overfor “BILD”. De har allerede anmeldt skade på ejendommen. Ifølge en talsmand for Köln-politiet er der allerede flere anmeldelser fra hende til familien.

Jasmin Herrens advokat var også rystet i artiklen. På grund af begivenhederne på kirkegården er der indledt straffesager. “Det er utroligt trist, at min klient ikke får mulighed for at sige farvel til sin mand i fred, selv ikke på denne sorgstid.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Nicole Becker (@nicole_dsds2010)

Natten til lørdag tilstod Alessia Herren derefter sin handling i flere historier på Instagram.

Hun synes, det er respektløst, at nogle mennesker ønsker at skabe sig et navn gennem deres fars død.

”Så ser jeg en krans foran graven, der siger: Din kone for livet. For en måned siden var min far og jeg på advokatens kontor, vi er begyndt på en skilsmisse. Mit hjerte fulgte ikke med her. Jeg har muligvis ikke handlet så godt, men jeg var bare nødt til at slippe af med den løkke. Det hører ikke hjemme her.”

Ifølge hende ville hendes far ikke længere have dette ægteskab:

“Det gjorde mig ondt dybt i mit hjerte, at det stod: For evigt din kone. Jeg ved, min far ikke ønskede det, det er derfor, jeg gemte det væk. Hun ønskede at sætte sin elskede mand i et valg: Vælg mellem mig og din familie. Det kan ikke være ægte kærlighed. Hun ville altid have, at min far skulle være alene, hun accepterede os ikke. Jeg har det også på min mobiltelefon, hvor hun skriver: Jeg accepterer ikke din datter. En god kone giver ikke manden et valg. Ingen vil have kontakt med denne kvinde. Hun kan være glad for, at vi som venner og kolleger ikke giver hende mere til pressen. ”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse