Willi Herren: Et liv med op- og nedture!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

DENNE nyhed ramte den tyske tv-verden som et slag: Willi Herren er død. Den indfødte i Köln siges at være død af en overdosis i sin lejlighed i en alder af 45 år, Tyskland mister en polariserende entertainer, der forårsagede flere skandaler i sit liv!

Kørsel i beruset tilstand – Willi kæmpede med sin alkoholafhængighed i årevis. Det fik særlig opmærksomhed i denne sammenhæng i maj 2008. På det tidspunkt måtte han svare for sig tingretten i Köln for at køre uden licens. Han modtog en seks måneders betinget dom. Men det næste chok fulgte kort efter: I november 2008 blev Herren tiltalt af Kölns distriktsret for kørsel uden kørekort, Dømt til en anden betinget dom for kørsel i beruset tilstand. Den næste skandale kom i 2010: Det siges at han sku have snydt prisen på en taxatur dengang. En anholdelse fulgte endda.

Skandaløst

I juni 2012 fortsatte skandalerne: På det tidspunkt optrådte Willi Herren sammen med den salafistiske prædiker Pierre Vogel ved et stævne og fik endda ros for den prædikant, der blev observeret af Kontoret for beskyttelse af forfatningen. Lidt senere rodede Herren op i denne opfattelse.

Depression, klinik og tv-tilstedeværelse

I 2017 modtog Willi professionel behandling for udbrændthed og depression. Et år senere startede han endda en tilbagetrækning, efter at det blev offentligt, at han skulle have været voldelig mod sin kone Jasmin. I 2020 blev det kendt, at Willi Herren havde indgivet en personlig konkurs.

Så det var næppe overraskende, at han for nylig har deltaget i forskellige Reality-formater: „Sommerhaus der Stars“, „Kampf der Realitystars“ ogl „Promis unter Palmen“ – Willi Herren elskede at polarisere masserne. TV Tyskland mister en meget stor personlighed!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse