Willi Herren er død

Foto: Willi Herren Facebook

Chock! Willi Herren er død. Underholderen døde i en alder af 45 år! Den velkendte skuespiller og reality-tv-stjerne døde tirsdag i sin lejlighed i Köln. Dette rapporterer BILD og appellerer til det ansvarlige politi og manager.

Rapporten siger: ”Ved middagstid nødopkald i brandvæsenets kontrolcenter. Politi, ambulance og ambulance skyndte sig til Herren’s adresse i Mülheim-distriktet. Dødsårsagen siges at være en overdosis. ”

Willi Herren: Skilt fra fru Jasmin

Willi Herren skabte for nylig overskrifter ved at blive skilt sig fra sin kone Jasmin. Som et par fik de særlig opmærksomhed i programmet “Sommerhaus der Stars”. Du kan i øjeblikket se Herren i optagelserne fra Sat.1-showet “Promis unter Palmen”. Willi Herren: Kartofler skal hjælpe ham på benene. Som rapporteret af “Bild”, åbnede Willi Herren sin kartoffel stand i Köln i fredags ​​for at komme tilbage på benene økonomisk. Livet til den tidligere reality-stjerne gik aldrig rigtig gnidningsløst. Alkohol, stoffer og økonomiske problemer formede mange faser i hans karriere.  Men Willi forblev altid positiv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse