Willi Herren blev smidt ud og er nu gal

Foto: Willi Herren Facebook

Det gik åbenbart for vidt! Willi Herren fik mundkurv på! Årsagen: Willi Herren har lavet for meget grin af Michael Wendler! Dette skulle så være forbi efter han fik mundkurv på! Men … Willi Herren blev sparket ned fra scenen i lørdags og er nu virkelig gal!

Baggrunden: Det er en del af scenerepertoiret af Willi Herren, at lave grin Michael Wendler under hans shows. Dette skulle faktisk være forbi – Willi fik en retsafgørelse, der forbyder ham at fortsætte med at snakke om Michael. Ved “Olé-Party” i Schalke endte det i lørdags, men en skandale.

Det er klart, Willi holdt sig ikke til aftalen. Ved koncerten i Rheine sagde han ikke Michaels navn, men efterlignede ham og kommenterede sandsynligvis også Laura Müller. Det var for meget for arrangøren! Han blev taget af scenen efter kun to sange …

Der fulgte en heftig diskussion med arrangørerne, og derefter har Willi forladt stedet i ret stor vrede, beretter øjenvidner.

Nu har Willi Herren talt på Instagram:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Willi Herren (@williherren) den

Kære, hvad der skete med mig nu på Schalke, har jeg aldrig oplevet før. Og det betyder noget i mit liv! Efter at have sunget sangen “So gehen die Deutschen” på scenen foran 60.000 fans, der festede “blev jeg taget af scenen af arrangøren. Jeg havde fornærmet andre kunstnere eller deres kammerater. Se videoen, og døm selv. Jeg har det i min historie. Min mening – Sådan går PR! PR er så! Så går PR, PR der går så !!!! til arrangementet og på min bekostning. Og de af fansene, der gerne ville have set min komplette præstation!

Åh kære, nogen er ret vred! Uanset hvad der foregår er det usikkert. Især da Michael Wendler og Willi Herren ikke vil løbe ind i hinanden lige foreløbigt: Michael har annonceret at tage en 6-måneders pause nu. Måske på det tidspunkt er bølgerne glattet ud.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse