„voXXclub“- Stefan Raaflaub: Forlader han bandet?

Ikke en eneste optrædelse i et år. Men “voXXclub” -stjernen Stefan Raaflaub (I rød t-shirt herover) skal også på en eller anden måde få betalt sin husleje. Derfor ledte han hurtigt efter et nyt job under pandemien. Betyder det så afslutningen på det succesrige band?

Er “voXXclub” i fare? Siden 2013 har “voXXclub”, der startede med hits som „Woll ma Tanzn gehn“ eller „Juchee auf der hohen Alm”, haft stor succes og de skød frem på musik-scenerne.

Men siden 2020 er der blevet stille omkring bandet på grund af pandemien. Selvom de udgav „Wieder dahoam“ und „Rock mi – Die größten Hits“ to albums, men Michael Hartinger, Korbinian Arendt, Christian Schild, Florian Claus og Stefan Raaflaub måtte afstå at gå til rentable koncerter og fan-tætte autograf sessioner – som alle andre kunstnere -.og det på trods af et alarmerende brandbrev til kansler Merkel!

Stefan brugte den tvungen pause til at lede efter et nyt job, men betyder det, at det er forbi for bandet?

Nyt job på hospital

Stefan meddeler på Facebook, at han har fået et nyt job på et Basel-hospital. Ikke som læge eller sygeplejerske, men som indgangskontrol. Et job, som han åbenbart har glæde af og opfylder, da han skriver om et par billeder i sit arbejdstøj:

Fans af “VoXXclub” kan trække vejret roligt!

Stefan Raaflaub planlægger ikke at forlade bandet, men ønsker blot at gøre noget nyttigt i den vilde corona tid – og frem for alt hjælpe!

Han vil dog ikke gøre det helt uselvisk, fordi pandemien sandsynligvis har sat Stefan Raaflaub og hans bandkollegaer økonomisk på knæ.

De, der ikke har en tyk økonomisk pude, skal se på godt og ondt, hvor de er.  Stefan var tydeligvis heldig med sit andet job – og har udover økonomisk sikkerhed også sjov på arbejdet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse