voXXclub: Nye medlemmer?

voxxclub
Foto: Universal-music.de / Christian Barz

Siden coronapandemien begyndte har voXXclub været stille. Havde drengene nu nok tid til at tænke over deres fremtid? Nu er de tilbage – og i en ny formation, der har det hele!

Ingen optrædelser, ingen koncerter, ingen promoturné: Ikke underligt, at voXXclub i øjeblikket ikke skaber overskrifter. Kun bandmedlem Stefan Raaflaub skabte opstandelse, fordi han brugte den ufrivillige gratis pandemi-tid til at arbejde på hospitalet. Når alt kommer til alt er selv en musiker nødt til at se, hvor han er, når enhver indtægtskilde sættes på hold! Men nu ser det ud til, at der sker noget på voXXclub: Bandet har en ny sang, og to kendte Ballermann-stjerner er lidt involverede i den!

Cover til et mega hit fra Skotland

voXXclub indspillede singlen “Wellerman-Song – (Geil Geil Es ist So geil)” sammen med Buddy og Markus Becker. Sidstnævnte meddelte overraskende nyheden på Instagram og sendte et billede af videooptagelsen. Sangen kan allerede streames. Nummeret frigives den 19. marts. men kan høres nederst i artiklen her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Markus Becker (@markus_becker_offiziell)

Fantastisk mulighed – Især Buddy, hvis rigtige navn er Sebastian Erl, skal være glad for det nye samarbejde, fordi for nylig “Ab in den Süden” -covernummer skabte overskrifter, fordi han lige nu lever af social sikkerhed.

Vi finder ikke ud af, hvilken slags sang det er før i morgen, men hvis voXXclub gør noget sammen med Markus Becker og Buddy, kan det kun være godt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse