Voldsomt! Dusør på Helene Fischer udsat

Foto: WDR/dpa/Bernd Wüstneck

Det er ikke kun politikere, myndigheder og indkøbscentre, der regelmæssigt modtager had og trusle e-mails fra André H., manden, der regelmæssigt spreder frygt og terror. Helene Fischer var altid i hans fokus. André er nu i retssag i Berlin!

Det er en tidlig sommerdag i april. En mand sidder på anklagebænken i retten i Moabit-distriktet i Berlin, der har haft flere tidligere domfældelser og nu skal svare for adskillige forbrydelser. Der er faktisk 107 sager, herunder 87 bombetrusler.

Hans skøre voldelige fantasier gik i serieproduktion i 2018, da André H. netop blev løsladt fra fængslet. I henhold til en artikel fra Berlin Kurier var hans mål at “udleve hans had mod mennesker” og “ødelægge det kapitalistiske system”. Derudover havde manden altid truet med bomber, henrettelser og smertefulde drab på små piger.

Helene Fischer var også i hans fokus

Manden, der boede med sine forældre i Slesvig-Holsten indtil hans arrestation for et år siden, lærte aldrig et erhverv.

Forfatteren, der underskrev sine trusler med “National Socialist Offensive”, blev sandsynligvis også fikseret på Helene Fischer. Berlin-kureren skriver, at han ville have givet en “dusør”, hvis andre mennesker ville gøre, hvad han forestillede sig med sangeren.

Han bad også altid den succesrige kunstner om at forklare, hvordan hun følte sig om Tyskland. Processen fortsætter den 7. maj.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse