“Vis din kone, hvor meget du elsker hende hver dag”.

Som den mest succesfulde internationale skiløber i 70’erne har Hansi Hinterseer allerede oplevet mange højde- og lavpunkter. I dag er han en populær sanger, og han kan næppe stoppes. Efter en treårig pause blev hans nye album for nylig udgivet …

Du voksede op under dårlige forhold dengang …?

I dag ville man helt sikkert kalde det “fattigt”. Der var ingen elektricitet, når det blev mørkt, tændte vi stearinlys. Om sommeren gik jeg normalt barfodet. Vi levede i harmoni med naturen. Vi havde lidt og alligevel havde vi så meget: gode samtaler, gode spilaftener, hvor vi spillede musik med venner og gæster, og et godt samvær! Jeg havde en fantastisk barndom.

Kunne du tænke dig at rejse tilbage til den tid igen?

Jeg vil ikke undvære en smule komfort i dag – stikkontakter, et funktionelt køkken, et ordentligt badeværelse med varmt vand. Jeg er sikker på, at de unge mennesker ikke kan forestille sig, hvordan det var i gamle dage.

På dit nye album synger du i sangen “Weil sie einsam ist”: “Frauenherzen schlagen anders”! Hvad betyder det?

Jeg mener, at mænd oftere bør vise deres kære, hvor vigtige de er for dem, både i ord og handling. Mænd er ofte for sparsomme med komplimenter og tager meget for givet. Derfor er min anbefaling: Vis din kæreste mindst én gang om dagen, hvor meget du elsker hende. Giv hende en buket blomster og inviter hende ud at spise.

Hvornår indså du, hvad ægte kærlighed er?

Med tiden og den akkumulerede livserfaring forstår du kærlighed som noget meget større: Grine sammen, drømme, lægge planer, forme fremtiden og måske stifte familie. Et hurtigt betændt hjerte giver stormfulde hjertebanken på kort sigt, men hjerter, der slår i takt – det er ægte kærlighed!

Vil du stadig gerne stå på scenen, når du er 100 år?

Jeg har ikke noget år i tankerne, hvor jeg gerne vil tage på en stor afskedsturné. Jeg banker på træet tre gange, at mit helbred er i orden, og jeg håber, at jeg stadig kan give mange koncerter. Først når jeg føler, at fansene ikke vil se Hansi mere, er det klogere at blive hjemme.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse