Vil Helene Fischer fejre sit tv-comeback hos Florian Silbereisen?

Rygtegryden syder voldsomt, for rygterne om, at Helene Fischer fejrer sit tv-comeback i år, har simret i nogen tid. Men nu ser det ud til at gryden snart koger over, for angiveligt vil Helene dukke op hos sin tidligere kæreste Florian Silbereisen i efteråret.

Siden begyndelsen af ​​Coronapandemien har man ikke hørt meget fra Helene Fischer. Indtil videre er det kun hendes ekskæreste Florian Silbereisen der er blevet set et par gange med sine schlager-shows på tv. Og fans venter nu spændt på, om Helene vender tilbage til scenen.

Og det ser ud til, at fans snart vil kunne trække vejret let igen: Fordi spekulationerne om et tv-comeback af Helene i tv-showet “Schlagerjubiläum” af Silbereisen den 24. oktober 2020 ikke ser ud til at ville dø.

Hvem er Florians nye show dedikeret til?

Det nye show af Florian Silbereisen, der vises i stedet for det annullerede show “Schlagerboom”, hedder “Das große Schlagerjubiläum”. Florian vil nemlig dedikere sit show til en Schlager-jubilæumsdreng. Men hvem det vil være, er stadig en hemmelighed.

Det spekuleres i, at det kunne være Jürgen Drews, der fejrede sin 75-års fødselsdag i april 2020. Der ville dog stadig være en schlagerstjerne, som showet kunne dreje sig om: Helene Fischer. Når alt kommer til alt kunne Helene fejre flere jubilæer i år.

Der er meget at fejre for Helene!

Startende med albummet “Best of Helene Fischer”, som hun kom ind på de tyske hitlister med, i juni 2010. Hun fejrer sit tiende “Best of Helene Fischer” jubilæum. Derudover har hun sat rekord i hitlisternes historie i år, da det hidtil har været i hitlisterne i hele 356 uger.

Det ville også være en fantastisk mulighed for at præsentere nye hits, hvis hendes nye album faktisk skulle udkomme i efteråret.

Hendes fans kan helt sikkert være glade, fordi Helene er blevet nomineret til både “The Golden Kamera” og “Golden Henne” publikumspris.

Og begge begivenheder vises på tv. Derudover ønsker ZDF at offentliggøre i september 2020, hvordan dette års juleshow vil blive afviklet af Helene.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse