Vicky Leandros meddeler, at hun stopper sin karriere

Du bør tage af sted, når det er bedst… Vicky Leandros – legenden, ikonet, idolet – stopper nu! Hendes turné næste år bliver hendes afskedsturné. Men beslutningen er ikke så overraskende, for kort efter sin 70-års fødselsdag i august antydede hun allerede planer om at stoppe sin karriere…

“Jeg har besluttet ikke at synge i mange år endnu. Jeg vil ikke gå på scenen som en pind,” sagde Vicky Leandros igen i august kort efter sin 70-års fødselsdag. Hun var taknemmelig, sagde hun dengang. Beslutningen lod ikke længe vente på sig, og Vicky afslørede nu over for BILD: Jeg tror, det er på tide at stoppe. Jeg blev 70 år i sommer. Så begynder man at tænke på livets begrænsede karakter. På et tidspunkt skal det være slut.

Corona har ændret hende, indrømmer Vicky.

Før spillede hun mange koncerter, men pludselig var hun kun hjemme. En katastrofe for en kunstner som hende, og så havde hun mere tid til at tænke. Hun blev plaget af tvivl om sig selv, men hendes familie er hendes vigtigste støtte. Efter karrierepausen vil hun få mere tid til sine tre børn og børnebørn og ser frem til den nye fase i sit liv.

Vicky Leandros: Hendes planer efter karrierepausen

Vicky Leandros har også en masse planer. Ifølge BILD er hun i øjeblikket i gang med at bygge et hotel i Athen, skrive en ny kogebog og planlægger at skrive en biografi: “Jeg ser meget positivt på fremtiden. Det er derfor, at min afskedsturné hedder ‚Ich liebe das Leben‘ (“Jeg elsker livet”). Der er så meget skønhed og opmuntring i titlen.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse