Vi søger flere hænder

hands-coffee-cup-apple

Vi mangler nogle flere hænder der kan være med til at opbygge Danmarks største Schlager og Volksmusik site. Sidder du og ikke har noget at lave, eller vil du meget gerne være med til dette, bare en time eller to om aftenen eller om dagen, måske mere, så vil vi meget gerne høre fra dig. Schlager verden er forunderlig og hele tiden i bevægelse, nye stjerner kommer og gamle går. Store og flotte shows, priser m.m. så der er konstant noget at fortælle.

Hvad du skal kunne ?

Du skal ikke kunne så meget, kun gå på mod og hjælpsomhed, samt tysk og dansk (hvis man ikke kan tysk, så kan man benytte google translate), det gør ikke det store, blot at alt bliver oversat fra tysk og til dansk. Om det er grammatisk korrekt dansk gør ikke det store, vi læser korrektur på det hele inden udgivelsen. Så om man ikke er stærk i tysk eller dansk gør ikke så meget. Vi hjælper hinanden.

JA og så skal du selvfølgelig have adgang til en computer og internet. Hvis du ikke havde det, så har du heller ikke set dette opslag 🙂

Hvad består “arbejdet” i?

Det vi mangler lige nu, er nogle der kan tage sig af opdateringen af artist listen, skrive deres biografi, indtaste deres udgivelser, samt evt videoer. Der vil selvfølgelig være en god oplæring af det hele, og vores tålmodigheden er stor, så man skal ikke være nervøs. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål.

Hvad er der i det for dig?

Der er ikke nogle kroner at hente, da sitet udelukkende bygger på frivillighed. Så du bliver altså ikke millionær eller kan tjene 5000 ved siden af din nuværende indtægt. Det er for at hjælpe andre, samt at fremme schlager i Danmark. Dog kan visse goder forekomme.

Hvis man har lyst til at være med, så send en mail til Teddy@Tyskschlager.dk, hvor du præsentere dig selv, samt dit telefonnummer, så vi kan ringe og snakke videre. Der kan jo være noget du gerne vil vide.

Del gerne dette med nogle som du måske kunne tænke sig at hjælpe.

Mvh

Folkene bag Tyskschlager.dk

Det skal du læse