Vi kan se frem til disse tv-datoer i 2021!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Helene Fischers nye album udkommer den 15. oktober, og trods hendes bekræftede graviditet vil hun snart blive set mere på tv igen. Forskellige tv-selskaber kan se frem til en effektiv optræden af ​​Helene Fischer. Her kan du finde ud af, hvornår og i hvilket show du kan se dronningen af ​​tyske schlager i 2021.

Disse tv-udsendelser er på skemaet og det starter lørdag den 16. oktober. En dag efter udgivelsen af ​​det nye album sender ZDF “Helene Fischer – Im Rausch der Sinne” kl. 21:45. I denne musikfilm introducerer Helene sine nye sange.

Overraskende kom meddelelsen om, at Sat.1 også kan se frem til et eksklusivt Helene Fischer-show. Fredag ​​den 12. november viser den private tv-station koncerten “Helene Fischer – Ein Abend im Rausch” kl. 20.15. Ud over sangene fra det nye album vil Helene afsløre personlig indsigt i hendes liv som superstjerne i et interview med Steven Gätjen.

Derudover er der tegn på, at Helene Fischer igen er gæst på ZDF lørdag den 6. november. Så vil Thomas Gottschalk igen præsentere en udgave af kultprogrammet “Wetten, dass ..?”. Et millionpublikum er garanteret, og det ville være den perfekte scene til reklame for det nye album “Rausch”

Andre mulige tv -datoer for Helene Fischer i 2021

På trods af graviditeten kan vi bestemt forestille os, at Helene Fischer vil blive set i andre tv -shows i 2021. Selvfølgelig håber vi virkelig, at hun vil besøge Florian i 2021-Schlagerbooom den 23. oktober. Giovanni Zarrella Show på ZDF den 12. november er også en mulighed.

Alle tv-optrædener af Helene Fischer i 2021

Lørdag, d. 16. Oktober Kl. 21:45 „Helene Fischer – Im Rausch der Sinne“ på ZDF
Lørdag, d. 23. Oktober Kl. 20:15 „Schlagerboom 2021″ på ARD (?)
Lørdag, d. 06. November Kl. 20:15 „Wetten, dass..?“ på ZDF (?)
Fredag, d. 12. November Kl. 20:15 „Helene Fischer – Ein Abend im Rausch“ på Sat.1

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse