Vi er nødt til at ændre det, så hurtigt som muligt

Hun er en kvinde med attitude og moral. Alle, der har været til koncert med schlagerdronningen Helene Fischer, ved, at had og diskrimination ikke hører hjemme hos den 39-årige. Det gør hun nu klart i det aktuelle nummer af “Stern”. I en imponerende erklæring taler Helene Fischer sammen med andre stjerner som Florian Silbereisen og Udo Lindenberg imod truslen fra højrefløjen.

“Diskrimination, racisme, had og vold forgifter vores samfund. Jeg ønsker at leve i et åbent, tolerant og mangfoldigt Tyskland og ønsker en farverig fremtid for vores børn. Vi må forsvare vores værdier og vores demokrati nu og ikke overlade banen til antidemokraterne,” sagde Helene Fischer.

Helene Fischer og Florian Silbereisen mod højrefløjen

Hun fortsatte: “Det kommende valg i Tyskland og Europa vil afgøre, hvilket land vi skal leve i i fremtiden. Gør det rigtige, gå til stemmeurnerne. For demokrati og mod ekstremister.”

Florian Silbereisen har en lignende tone. “Alle os, der har lov til at udtrykke os her på Stern, har det privilegium at blive lyttet til. Desværre synes flere og flere mennesker at føle, at de ikke længere bliver lyttet til. Det er vi nødt til at ændre så hurtigt som muligt. Men én ting skal stå klart: Intet, absolut intet, retfærdiggør foragt for menneskeheden! Aldrig! Vi må sørge for, at ingen behøver at være bange – uanset hvad de tror på, hvor de kommer fra, eller hvem de elsker,” siger den 42-årige.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse