“Unsere Väter: Die größten Showmaster Deutschlands”

Foto: SWR/NDR/Ullstein Verlag/dpa/Imago/Montage brand new media

Det er en særlig form for premiere: De mest berømte showmestre en lørdag aften tv-underholdning, ses privat i flashbacken 1. juledag. I “Unsere Väter: Die größten Showmaster Deutschlands” (SWR / NDR) mødes de voksne børn af disse tv-stjerner for at tale om deres hverdag på det tidspunkt.

Hvordan oplevede de deres fædre? Hvordan er det at være barn til en berømthed? Derudover bringer Thomas Gottschalk og Frank Elstner fjernsynshistoriens lørdag aftenprogrammer til live i øjebliksbilleder – fra “Dalli Dalli” til “Peter Alexander Show”. Programmet kan ses på SWR-fjernsyn juledag den 25. december kl. 20:15

Tyske showmestre fra Rudi Carrell til Hans Rosenthal

Børnene til de største showmestre i tysk tv-historie, husker første gang i et tv-program, mændene, der gjorde programmet lørdag aften på tysk fjernsyn til højalteret for underholdning.

Hvordan ser sønner og døtre deres fædres arbejde på afstand? Hvordan var det at være barn til en berømt tv-stjerne? Hvilke ulemper, hvilke pauser var der i fædrenes liv og karriere, og hvordan opfattede børnene dem? Hvordan så de store showmestre hinanden?

Med er døtre og sønner af Rudi Carrell, Hans-Joachim Kulenkampff, Peter Frankenfeld, Wim Thoelke, Harald Juhnke, Dieter Thomas Heck, Kurt Felix, Hans Rosenthal og Heinz Quermann samt barnebarn af Peter Alexander.

Anmeldelse med Thomas Gottschalk og Frank Elstner

Showet viser også en genforening med historiske øjeblikke af underholdning lørdag aften i vest og øst.

Disse inkluderer øjeblikke fra “Dalli Dalli”, “Einer wird gewinnen”, “Musik ist Trumpf”, “Am laufenden Band”, “Der große Preis”, “Ein Kessel Buntes”, “Verstehen Sie Spaß?”, “Die ZDF Hitparade” og “Peter Alexander Show “.

Showmesterlegenderne Thomas Gottschalk og Frank Elstner placerer sammen den respektive showmesterne og deres arbejde i tiden. Anke Engelke er talsmand for “Off-text”. Som ung pige mødte hun nogle af tv-storhederne både i forbindelse med tv-optrædener med et børnekor og i interviewsituationer.

Kilde: SWR – Südwestrundfunk, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse