Ulykkesdrama: Dette er, hvad der virkelig skete

Helene Fischer og ulykkesdramaet, kun to dage før den planlagte start på turen: Nu afslører en talskvinde, hvordan skaden virkelig skete. Fansene var chokerede, da de hørte at deres yndlingssangerinde var kommet til skade. Under prøverne til hendes spektakulære “Rausch”-turné fik den 37-årige et smertefuldt ribbenbrud og måtte holde en tvungen pause, påbudt af lægerne.

Men hvordan skete det?

I lang tid var det uklart, hvad der præcist var sket. Men nu har Helenes management endelig afsløret årsagen: “Helene Fischer hverken faldet eller styrtet, men pådrog sig ribbensbruddet, mens hun vendte sig på trapezen,” siger en talskvinde til AZ. Trapezen er blevet en del af standardrepertoiret i Helenes gigantiske sceneshows. Hun svæver over sit jublende publikum og bevæger sig over scenen med tilsyneladende lethed. Men som det viser sig, er det heller ikke uden fare.

Helene Fischer havde nemlig lovet sin mor

Sidste år bekræftede Helene, at hun ikke var sikret under luftnumrene og akrobatikken: “Jeg lovede min mor og mine veninder, at jeg ikke ville gøre noget farligt mere. Men vi har brug for en lille aha-effekt på scenen,” sagde Helene til RTL.

Kan den nye premieredato overhovedet holdes?

Trods alt lader Helene Fischer sig ikke slå ud af det. Med sin sædvanlige stærke viljestyrke og utrættelige arbejdsglæde, arbejder hun allerede på sin bedring og udskyder blot de to første datoer på sin turné til den 11. april i Hamborg. Fansene er sikre: Helene vender tilbage til scenen – stærkere end nogensinde!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse