Sceneskræk!

Foto: ZDF/Sascha Baumann

Halvdelen af ​​Tyskland snakkede lørdag aften om eks-DSDS-jurydommer Maity Kelly, der så usædvanligt forvirret ud efter hendes optræden på Giovanni Zarrella Show. Nu er det klart, hvorfor sangeren virkede så fraværende!

Efter Maite Kellys meget fantasifulde optræden som en “Optræks dukke” med et overdimensioneret lysende hjerte, hvor hun præsenterede sin nye sang “So lang die Sehnsucht in mir lebt”, var publikum begejstret – og med rette!

Men efter hendes anden sang “Einmal ist immer das erste Mal”, tog værten Giovanni Zarrella Maite fra scenen og førte hende til sofaen. Det var allerede mærkbart, at det ser usædvanligt rystende ud. Zarrella slap ikke hendes hånd – han fornemmede allerede, at Maite tilsyneladende havde et problem.

Senest efter sit første spørgsmål må han have været sikker. Fordi Maite svarede meget stille med en usædvanlig hvinende pigestemme og virkede lidt forvirret. I mellemtiden skrev fans: “Tog hun noget? Hvorfor taler hun som en lille pige!”

Overvældet af sceneskræk!

Nu kom det frem, hvad der egentlig foregik med Maite! Optræden på ZDF-showet var Maite Kellys første i to år. Som enhver anden kunstner blev hun også forbudt at optræde på grund af de strenge Corona-regler. Maite præsenterede sin “nye baby” – albummet “Hallo”. Som Schlager.de mistænkte, var Maite Kelly helt ved siden af ​​hende, fordi hun led af uhæmmet sceneskræk.

Derfor sagde hun i showet til Giovanni Zarrella: ”For mig var scenen altid en overvindelse, selv i dag. Men jeg lagde mærke til, at jeg skal tilbage på hesten.” Maite sprang afterparty bagefter over af en fuldstændig forståelig grund: Hun ville simpelthen have sine tre døtre, fordi Maite Kelly er enlig mor – blandt andet en pubertetsdatter!

Nogle gange udmattende selv for en som Maite Kelly, som “Neue Post” for nylig afslørede: ”Selvfølgelig er der øjeblikke, hvor jeg siger: ‘Wow, min datter er i puberteten, puh, hvordan gør jeg dette nu?'”

Maite Kelly: På Instagram vækkes hendes vrede

De grimme kommentarer på Twitter og Instagram som “Hvad pokker røg Maite Kelly?” eller “Maite er beruset eller stenet …” nåede naturligvis også Maite selv. Derfor postede hun en dag senere en video af sig selv på sin Instagram -konto, hvilket tydeligt viser, at hun klarer sig meget godt.

Hun skrev: ”Det var følelsesladet og rørende. Grazie!” Den hårde Maite Kelly er i øvrigt ikke alene med fænomenet “sceneskræk”. Superstjernen Adele smuttede endda ud gennem et toiletvindue før en optræden! Faktum er: Sceneskræk er en arv fra vores forfædre og tjente faktisk til at beskytte mod fare.

Lægen for neurologi, psykiatri og psykoterapi Déirdre Mahkorn har oprettet en sceneskræk ambulant klinik i sin praksis i Köln. Hun forklarer: “Dette reddede nogle gange vores forfædres liv. Når deres kroppe skiftede til stress-tilstand, kunne de straks springe og flygte til det nærmeste træ.”

Og det var præcis, hvad Maite Kelly ikke kunne – naturligvis. Så hun er nødt til at lære at leve med dette ur-instinkt, sceneskræk kan ikke helbredes …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse