Udo Jürgens‘ Villa ved Zürichsee sælges

Billede: Nobilis-estate.com

„Villa Bellavista“

Udo Jürgens planlagde sin pension i en villa ved Zürichsee, men døde, før den blev færdigrenoveret. Nu er ejendommen tilsyneladende til salg.

I 2012 købte Udo Jürgens en villa ved den Schweiziske Zürichsee og planlagde at tilbringe sin pension der sammen med sin partner Michaela Moritz. I det mindste blev ejendommen renoveret efter musikerens ønsker, som den Schweiziske nyhedsside “blinck.ch” skriver. Men Udo Jürgens var ikke længere i stand til at bevæge sig. Han døde d. 21 december 2014, før renoveringen var afsluttet. Nu er ejendommen tilsyneladende til salg og på ejendomsmæglerens hjemmeside får man et indblik i, hvordan Udo Jürgens ville have ønsket at bo.

Billede: Nobilis-estate.com

Udo Jürgens‘ Villa: En drøm ved Zürichsee

Under navnet “Villa Bellavista” finder man den tidligere Udo Jürgens ejendom på husets mægler hjemmeside “Nobilis Estate AG”: 11,5 værelse på 500 kvm inklusiv indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, tre soveværelser, et hobbyrum, samt et personalerum, er der annonceret. På de næsten 1000 kvm jord, er der flere terrasser, en loggia, en pergola, en rummelig have og 180 grader uhindret udsigt over søen Zürich.

Billede: Nobilis-estate.com

En pris er ikke nævnt på salgssiden. Ifølge “blick.ch” er værdien på huset hidtil anslået til 13,2 millioner Euro. Det skulle have taget Udo Jürgens arvinger 4 år at blive enige om salget. Udo Jürgens havde indtil sin død i næsten 20 år boet i en villa i Zumikon. Den blev sat til salg allerede i 2016.

Se flere billeder fra huset her: Nobilis-estate.com

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse