Derfor var Ramona ikke med Jürgen Drews i USA

Jürgen Drews var for nylig i USA med sin datter, svigersøn og ZDF – en hemmelig optagelse til en reportage, der sandsynligvis bliver sendt i denne uge. Familien postede flotte billeder fra turen: Californien, Hollywood, Las Vegas… Man kunne faktisk se Jürgen smile på hvert eneste billede. Men der var intet spor af EN person: hans kone Ramona er ingen steder at se…

Schlager.de får fat i Joelina Drews, Jürgen Drews’ datter, på telefonen i München. Familien har været hjemme i et par dage. Efter deres tur til Amerika rejste familien Drews først til Østrig til kendishotellet “Stanglwirt” for at fejre Jürgens 79-års fødselsdag.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ɅDRIɅN LOUIS (@adrianlouiswhothatbe)

Stort gensyn først i Østrig

Og det var også et stort gensyn, for Ramona og hendes familie havde ikke set hinanden i et par uger. Der er en særlig grund til, at hun ikke var med på de amerikanske billeder: Hun var der simpelthen ikke! “Min mor blev hjemme. Hun havde slet ikke lyst til USA. Hun er heller ikke fan af Amerika – hun kan ikke lide de lange flyveture. Og så ville hun ikke efterlade sine hunde og heste alene,” fortæller Joelina.

Ramona havde to uger for sig selv og kunne koble af uden sin familie og gøre ting, som man kun gør, når man er alene. Hun nød det i fulde drag, men gensynsglæden var stadig meget stor. Ramona og hendes Jürgen er trods alt på samme side – og det efter næsten 30 års ægteskab… misundelsesværdigt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse