TV-Tip d. 1. – 3. maj 2020

Fredag 1. maj

Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander
Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander

MDR kl. 20.15: Die Schlager des Monats

MDR præsenterer udelukkende de månedlige nationale schlagerhitlister. Bernhard Brink præsentere top 50 og fortæller det nyeste fra schlagerverdenen. Der er selvfølgelig også et fast plads for nye lanceringer.

Lørdag 2. maj

Foto: MDR/Jürgens TV/Beckmann

MDR kl. 20.15: 25 Jahre Feste Shows Das grosse Wiedersehen

Florian Silbereisen præsenterer stjerne hits og overraskelser til jubilæet. Med er bla. Andy Borg, Ben Zucker, Stefan Mross, Jürgen Drews, Kastelruther Spatzen, Mickie Krause, Voxxclub, Semino Rossi, Giovanni Zarrella, Klubbb3 og mange andre stjerner! Programmet er en genudsendelse

Billede: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

SWR kl. 20.15: Schlager Spass

Andy Borg byder seerne på SWR-tv velkommen til en aften med masser af musik fra en vinbar. Sanger og moderator Andy Borg styrer fra en hyggelig vinbar rollen som vært med masser af charmehumor og varme gennem programmet Schlager Spass med Andy Borg. I det præsenterer han publikum for en glad aften til at synge med, danse og klappe med historier fra regionen med komiske indlæg og masser af musik. Stjerner fra schlagerscenen og folkemusikken optræder her samt musikere og musikgrupper fra sydvest, der introducerer deres hjemregion til Andy Borg

Foto: ZDF / Anelia Janeva

ZDF kl. 20.16: Andrea Berg Das Leben ist ein Mosaik

På tur og privat. Andrea Berg og hendes ven Giovanni Zarrella mødes i Aspach, Andrea Bergs bopæl, og snakker om personlige anliggender. Uddrag fra Wien-koncerten den 15. februar 2020 vises også.

Søndag 3. maj

Foto: ZDF / Markus Hintzen

ZDF kl 12.00: ZDF Fernsehgarten on tour

Andrea Kiewel præsenterer forårsudgaven fra Gran Canaria. I den tredje og sidste udgave fejrer ZDF-tv-haven på turné i Playa de Amadores syd for Gran Canaria en fest med varme rytmer, masser af spil og endnu sjovere ting. Gæster: Glasperlenspiel og mange andre.

Det skal du læse