Tragisk ulykke, fan død efter Schlagernacht!

Foto: rbb

Det var natten for Schlager Branchen i Berlin: Stjerner som Jürgen Drews, Mathias Reim, Kerstin Ott og Ben Zucker opvarmede virkelig Berlinerne, men også fans der havde rejst dertil. En af dem overlevede ikke efter koncerten, “Schlagernacht des Jahres” arrangeret af “Semmel Concerts”.

“Schlagernacht des Jahres”: Fantastisk feststemning og Waldbühne i Berlin var udsolgt – for Schlagernacht fandt endelig sted igen og over 19.000 fans sang, dansede og hoppede. Efter begivenheden tog de fleste fans vejen hjem. Det skete så på S-Bahn-broen: En fan faldt otte meter til hans død.

En 40-årig mand var i en lille gruppe med to andre kvinder på vej til S-Bahn. Det er velkendt, at banen altid er pakket efter arrangementet.

De tre gik lidt tidligere, omkring klokken 23.25, og fansen gav angiveligt sig ikke tid til at gå på toiletterne på stedet. For da han ankom til S-Bahn-broen, “Passenheimer Brücke”, ville den 40-årige sandsynligvis aftræde. Tilsyneladende erkendte den ikke-lokale, at han var på en bro, afgrunden er otte meter dyb. Offeret opfattede forkert en park bag stedet. Da han kravlede over rækværket, faldt manden otte meter lige ned på jernbanesporene og ramte med hovedet først.

Berlins dagblad “BZ” rapporterer, at de to andre deltagere ved schlageraften var overraskede over, at vennen tog sig så lang tid. De kiggede over gelænderet og så vennen ligge der ubevægelig. Nogle hjælpere klatrede ned af dæmningen og forsøgte at genoplive ofret – uden held. De ankomne paramediciner og ambulance kunne heller ikke hjælpe. Han døde på ulykkesstedet.

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse