Schlagernacht i Oberhausen: Dårlige nyheder! Fans måtte sluge en bitter pille!

“Det er der, det sker!” Festglade schlagerfans måtte være meget stærke til Årets Schlagernacht i Oberhausen – og måtte samtidig finde sig i to store aflysninger!

Nedtællingen til Schlagernachten nåede sit klimaks, men pludselig tog stemningen en drejning! De festglade fans var i en usædvanlig tilstand. Rudolf Weber Arena var udsolgt, bortset fra nogle få pladser. Seks timers koncentreret schlagersjov, der får en schlagerfans hjerte til at svæve! Men så kom twistet: Før Schlagernacht i Oberhausen gik i gang, annoncerede arrangørerne en dårlig nyhed, som tog fansene på sengen!

En klar udmelding fra Michelles management!

Arrangøren meddelte: “Vicky Leandros bliver aflyst på grund af sygdom”. Men det var på ingen måde slutningen på historien. Den populære sangerinde med de tysk-græske rødder var ikke den eneste stjerne, der udeblev den aften. Michelle dukkede heller ikke op. Hun var ikke i stand til at optræde “på grund af en planlægningsfejl fra hendes tidligere management”, ifølge erklæringen. Men de seks timers festlig schlagermusik kompenserede for aflysningen. Atmosfæren kunne ikke tæmmes! Under alle omstændigheder var Oberhausen et fantastisk sted at være!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse