Tour udsættelse: Semino Rossi – “So ist das Leben” – 2021/2022

BILD zu OTS – Semino Rossi “So ist das Leben”

Virkningerne af Covid-19-pandemien har ramt hårdt på alle sociale og økonomiske områder, især inden for kultur- og begivenhedssektorerne, og de stadig mærkes tydeligt. Passende regler påvirker alle lande fra begivenhedsforbud, der gælder mindst indtil 31. august 2020.

Nedlukninger, der påvirker kulturen og begivenhedssektoren efter 31. august 2020, kan i øjeblikket ikke estimeres, og planlægning og juridisk usikkerhed, gør det desværre det nødvendigt at udsætte og omorganisere Semino touren indtil 2021/2022.

Desværre betød udsættelsen af ​​utallige andre begivenheder, at det af alle logistiske og planlægningsmæssige årsager trods alle anstrengelser ikke var muligt at finde erstatningsdatoer for alle begivenheder.

Vi beklager dybt, at der af denne grund skal spilles ni koncerter i andre byer end de oprindeligt planlagte. Billetter til disse koncerter, der allerede er købt, kan enten byttes til en anden koncert som en del af denne turné eller returneres for refusion af købsprisen.

Fra efteråret 2021 vil Semino Rossi tage på en stor turné. Hans musikalske rejse fører ham gennem 6 lande med i alt 61 koncerter. Semino Rossi har naturligvis også sit helt nye succesrige album “So ist das Leben”, som var inspiration til navngivningen af ​​Seminos store jubilæumsturné 2021/2022. Turnéen begynder den 9. september 2021 med premiekoncerten i Wien.

Som en del af Grand Jubilæumsturen 2021/2022 spilles i alt 7 Open-Air koncerter i eksklusive spillesteder. Disse koncerter er et andet højdepunkt på denne turné og vil give Semino Rossi fans uforglemmelige koncertoplevelser under åben himmel.

Den karismatiske usædvanlige kunstner med argentinske rødder har for længe siden besteget af Schlager Olympus med en eventyrkarriere. Livepræstationer er enhver sangeres balance, og Semino Rossi kan hævde for sig selv, at hans færdigheder sætter baren meget højt i schlagerbranchen.

Når Semino er på scenen, mærker publikum efter de første linjer, at der er nogen der synger og taler med hele sjælen, der afslører noget indefra. Semino Rossis entertaineregenskaber, hans charmerende sans for humor er altid den personlige underskrift af hans varierede og følelsesladede koncerter.

Denne turné vil også tilbyde fremragende funktioner med hensyn til scenografi. Et fantastisk scenedesign og den nyeste lyd-, lys- og LED-teknologi giver Semino Rossi en værdig ramme.

Med den store jubilæumsturné inviterer Semino Rossi alle fans til at ledsage ham på sin musikalske sti til et andet sted og til at tilbringe vidunderlige timer sammen.

Billetter er tilgængelige på www.eventim.de www.ticketmaster.dk – Alle billetter, der allerede er købt, forbliver gyldige ved erstatnings datoer!

Kilde: leutgebgroup.com

Det skal du læse