Semino Rossi mere privat end nogensinde: Du har sjældent set ham sådan her

Normalt kender vi kun den kælne sanger Semino Rossi i et smart jakkesæt med pænt hår og polerede sko. Men nu viser han sig, som vi aldrig har set ham før. Semino Rossi er på ferie – i sit hjemland Argentina, og han tager sine fans med på turen. Mere privat og tilgængelig end nogensinde…

Tænk, hvis du kunne tage på ferie med din yndlingsstjerne. Semino Rossi gør det muligt – i hvert fald digitalt. For i øjeblikket forkæler han sig selv med en pause. I sit hjemland Argentina og tager os med på en spændende rejse. Semino lægger hver dag billeder og videoer op fra sin rejse i privat tøj og uden makeup.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Semino Rossi (@seminorossioffiziell)

Semino planlægger at tilbagelægge hele 1400 kilometer fra Buenos Aires til Iguazu. Han har allerede givet sine fans et første glimt af sit eventyr på sine sociale medier. Hans første stop var frokost med sin bedste ven Gustavo og sin fætter Carlos på en restaurant i Heraldo. Uanset om det er til frokost, fra bilen eller hvor han ellers ender, er han mere privat end nogensinde, til stor glæde for sine fans.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Semino Rossi (@seminorossioffiziell)

Vi ser frem til Semino Rossis videre oplevelser og ønsker ham en god tid i Argentina!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse