To måneders pause på grund af lille Nala?

Så er tiden endelig kommet: Helene Fischer starter sit koncertmaraton i Hamburg i april. Der er planlagt 70 forestillinger indtil slutningen af oktober. Et gigantisk program. Men til sommer – i juli og august – er der indlagt en mystisk turnépause i programmet. Kunne det være en time-out for hendes søde lille datter Nala (1)?

Vi vil godt kunne forstå denne pause. For Helene betaler en høj pris for sin turnédrøm: Den tid, hun bruger på at træne, øve og optræde, mangler hun til at nyde sin lykke med sin lille familie – med partner Thomas Seitel og Nala.

Er Helene bange for at gå glip af vigtige faser i sin søde lille piges udvikling? Er hun bange for, at mor og datter vil blive fremmedgjort, hvis den lille kun er sammen med sin far hele tiden? Hun skal jo snart lære at gå, at spise selv med en ske, at danse … Det vil hun bestemt ikke gå glip af!

Eller er der måske en anden grund til den mystiske pause? Vil Helene måske endelig sige JA til Thomas? Der har længe været spekulationer om et bryllup mellem de to.

Som Helene har sagt i et interview? “Jeg kan forestille mig alt med Thomas.” Og for nylig ved Open Air Spektakel i München afgav hun en offentlig kærlighedserklæring til ham.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse