Thomas Anders vil gerne fortsætte med at optræde i Rusland!

Thomas Anders fik engang stor international opmærksomhed gennem “Modern Talking”. Den dag i dag har stjernen store fanbaser og endda fanklubber i flere lande. Thomas er også meget populær i Rusland og Ukraine. Men en frygtelig krig raser jo  mellem disse lande. Kan Thomas Anders forestille sig at optræde igen i Rusland?

Thomas aflyste for nylig sine tolv planlagte koncerter i Rusland. På grund af den nuværende politiske situation er det helt utænkeligt at optræde der. Ifølge RTL mødte beslutningen om at aflyse turnéen ringe forståelse fra hans russiske fanklub. Direktøren beskrev krigen som en “lille konflikt”. Stjernen siges at have skrevet til hende: “Der flyver raketter mod byer som Kiev og andre, folk dør, det er ikke en lille konflikt.” StadlPost.de spurgte, om Thomas nogensinde vil optræde igen i Rusland…

Som alle os andre håber Thomas Anders også på fred

Denne udtalelse burde berolige sindet hos fansene i Rusland lidt: “Selvfølgelig optræder jeg her i landet på et tidspunkt, hvis det bliver muligt igen,” præciserede Thomas Anders. Han understregede dog: “Men jeg kan ikke sige hvornår. Det ville være rart, hvis jeg kunne sige: “Jeg ville komme der nu og da.” Det ville betyde, at krigen er forbi, folk har sat sig ned, og der er fundet en løsning.« Denne udtalelse fra Thomas Anders er absolut forståelig, for desværre kan ingen på nuværende tidspunkt sige, hvor længe denne grusomme konflikt vil vare.

Kilde: Stradlpost.at

Det skal du læse