Helene Fischer & Florian Silbereisen: Ven åbner op om afslutningen på deres forhold

I slutningen af 2018 gik det populære drømmepar Florian Silbereisen og Helene Fischer fra hinanden. Verden så ud til at stå stille et kort øjeblik. I ti år var de to en rollemodel for forhold i offentlighedens øjne. Faktisk forventede fans, at der snart ville blive annonceret et bryllup eller barn. Men pokkers! I mellemtiden er begge lykkelige privat, men det tidligere par er stadig et populært emne i medierne. Nu har en ven af de to fortalt om brudet….

Selvom Helene Fischer og Florian Silbereisen ikke er et par mere, er de er stadig et diskussionsemne. Fans ønsker et comeback og flipper jævnligt ud, når de to optræder sammen på scenen i tv-shows. Ikke så mærkeligt, for Florian og Helene har vist, hvordan forhold kan fungere, når de foregår i offentligheden. At det ikke altid er nemt, har de begge gentagne gange beklaget i interviews. Tid sammen fungerede kun bag lukkede døre. Der skal koordineres fulde skemaer, for at tiden sammen ikke går helt i glemmebogen. En opgave, der næppe er overkommelig…

Manglen på tid sammen siges også at være det, der fik parret til at gå fra hinanden. Dette hævdes nu af en fælles ven, som burde vide det. Thomas Anders har kendt de to i årevis og afslører nu i et interview med magasinet “Prima Woche”:

Jeg tror, at det store problem med de to var manglen på tid sammen. Når begge parter laver så meget, og man samtidig skal gemme sig for offentligheden i den tid, man er sammen, så man ikke bliver filmet hele tiden – det er faktorer, der gør et forhold svært.

Thomas Anders (Prima Woche nr. 09/2023)

Florian Silbereisen og Thomas Anders er kommet tættere på hinanden i de senere år. De udgiver begge deres andet fælles album “Nochmal!” i år. Thomas er begejstret for Florian: “Han er simpelthen et behageligt menneske. Og meget professionel. Og disciplineret. Med ham er det stadig ‘en mand, et ord’. Når vi optræder sammen i et show, behøver vi ikke at koordinere ret meget på forhånd; det hele sker af sig selv.”

Foto: BMC-Picture/Dominik_Beckmann

Thomas Anders om Florian & Helene: “Begge gjorde hinanden godt”

Helene Fischer og Florian Silbereisen var et drømmepar, og det ved Thomas Anders også: “Folk har altid ønsket, at de skulle giftes og have børn. Ligesom folk altid har ønsket, at Dieter Bohlen og jeg skulle være bedste venner. Derfor er ramaskriget altid så stort, når sådan et partnerskab går i stykker. I tilfældet med Helene Fischer og Florian Silbereisen må jeg sige, at de begge var gode for hinanden. Efter min mening oplevede Florian endda et karrieremæssigt boost efter bruddet. Der skete virkelig meget – inklusive hans engagement på ‘Traumschiff’.”

Den 21. oktober finder den store “Schlagerbooom 2023” sted igen i Dortmund – en god lejlighed for Thomas Anders og Florian Silbereisen til at præsentere deres nye album “Nochmal!”. Gæstelisten er endnu ikke officielt kendt, men vi holder dig opdateret.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse