Thomas Anders: Han er under mistanke!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Thomas Anders er en integreret del af Schlager-familien. Dette skylder han stort set Florian Silbereisen. For nylig modtog de to stjerner prisen som den bedste duo ved “Schlagerchampions”. Kommer der snart en ny pris?

Der er en mistanke om, at Thomas Anders er en del af “The Masked Singer”. I det mindste er det, hvad en artikel fra “BILD” hævder. Ifølge deres oplysninger vil der være tre ægte Schlager-størrelser under maskerne i år. Avisen henviser til en Facebook-gruppe, der korrekt forudsagde alle kandidater i den sidste sæson.

Foto – Copyright: ProSi eben/Willi Weber – Flamingoen

Tv-vært og sanger Ross Antony siges at være en del af festen som en flamingo. En schlagerveteran burde også være blandt deltagerne i 2021.

Foto: Copyright: ProSieben/Willi Weber – Tyren

Guildo Horn, der kørte for os til Eurovision Song Contest i 1998, siges at være tyren på showet. I ProSieben-appen er entertaineren også foran publikum, når det kommer til afstemning.

Foto: Copyright: ProSieben/Willi Weber – Skildpadden

Den største stjerne i hele showet vil dog utvivlsomt være Thomas Anders. Den tidligere frontmand af Modern Talking siges at være en del af showet som en skildpadde. Det er selvfølgelig ikke sikkert, om navnene på listen er korrekte, men antagelserne er helt korrekte, hvis du lytter omhyggeligt.

Vil antagelserne gå i opfyldelse? Tiden vil vise. Men en ting er sikkert:  En maskeret stjerne afmaskeres på den store scene tirsdag (20:15, ProSieben) og kastes ud af showet. Dette kan muligvis også true Thomas Anders – medmindre skildpadden er overbevisende vokalt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse