Thomas Anders, Giovanni Zarrella, Ross Antony: Internet udfordring sigter mod at styrke samfundet

Sammen er vi stærke! Sammen er vi mange! Sammen kan vi klare denne krise! I øjeblikket er vi alle forpligtet til at leve mere bevidst og roligt.

Ingen begivenheder, ingen restaurantbesøg og om muligt så lidt kontakt med vores medmennesker som muligt. Takket være internettet er vi stadig forbundet. Og kollegerne på MDR kom med en meget stærk samfunds kampagne med vores yndlings favoritter.

#MiteinderStarkChallenge er det hashtag, der nu forener schlagerstjernerne med hinanden. Fordi mange i øjeblikket er hjemme og sender en musikalsk hilsen til en øget “Wir-Gefühl”.

Det startede med Thomas Anders. Han sad ved klaveret derhjemme og sang sin titel “Sie hat es wieder getan”. Anders forklarede derefter, at han ville have, at mange af hans kolleger skulle flytte med sig.

Han nominerede tre af sine kolleger, Eloy de Jong, Giovanni Zarrella og Ross Antony, til at synge en sang derhjemme, filme selv, nominere tre andre artister hver og uploade videoen til sociale medier under hashtagget #MiteinderStarkChallenge.

https://www.facebook.com/MeineSchlagerwelt/videos/628457281267580/

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse