Thomas Anders fortæller om et stort ønske

I sidste ende fortryder vi kun de ting, vi ikke gjorde. Det vil musikeren slet ikke! Og så vil han gerne endelig omsætte en drøm, han længe har haft, i praksis – og begive sig ud på et stort eventyr.

Fri som vinden – det vil Thomas Anders gerne være igen her i livet. Som backpacker altså. Ganske vist en uglamourøs idé, som man nok ikke ville have tilskrevet ham. Men Thomas har drømt om det længe. “Jeg har altid denne idé om simpelthen at gå et ukendt sted som en rygsækrejsende med en rygsæk og ikke vide: Hvad vil der ske den næste dag? Hvor kan jeg finde et sted at bo? Eller skal jeg sove under stjernerne?” sagde den 59-årige i sin podcast “MODERNE TALKING… EINFACH ANDERS!” Men han indrømmer også, at han måske er “for romantisk” omkring det. Der er trods alt mange farer, der lurer på sådan en rejse. En tur der burde være gennemtænkt og i hvert fald bare lidt planlagt.

Thomas Anders vil ikke gå glip af noget

I sin podcast sludrer Thomas Anders om alverdens spændende ting, og pakkede for nyligt forholdet til Dieter Bohlen ud. Og nu om et af hans kæreste ønsker. Det værste for ham ville være at på et tidspunkt at se tilbage og føle, at han gik glip af noget: “Måske engang i slutningen af ​​mine dage, når jeg lukker øjnene så langsomt, er det ting, hvor jeg er som,” Hvorfor gjorde du det ikke?’”

Næste år fylder Thomas Anders 60 år. Måske vil han opfylde dette store ønske til sit jubilæum. Eller endda efter en velfortjent pensionering. Han kan få inspiration og gode råd hos sin kollega DJ Ötzi (51). Ötzi valfartede på Jakobsvejen i 2017  – en oplevelse, der berigede hans liv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse