Thomas Anders: Er det et tegn på et “Modern Talking” comeback?

Foto: SWR/Ben Wolf

Thomas Anders har i mellemtiden fået fodfæste i pop-schlager-verdenen. Sammen med Florian Silbereisen fejrer han mange succeser i denne genre. Men Thomas ser tilsyneladende stolt tilbage på sin musikalske fortid. Foreslår han et comeback af “Modern Talking” her?

De var den absolutte største popduoen i 1980’erne: Thomas Anders og Dieter Bohlen vandt hjerterne hos deres mange fans i Tyskland og det tidligere Sovjetunionen som “Modern Talking”. Takket være hits som “Cheri Cheri Lady” og “Your’re My Heart, You’re My Soul” solgte de mere end 100 millioner plader. Efter at have forsøgt et comeback i 1998 adskilte duoen endelig i 2003.

Thomas Anders & Dieter Bohlen: DET taler for et “Modern Talking” comeback

Alle gode ting kommer i tre omgange, ikke? Et “Modern Talking” comeback ville nu være et godt tidspunkt. Når alt kommer til alt er 80’ernes musikstil tilbage på mode, og Dieter Bohlen ville have tid igen til nye projekter efter hans DSDS-exit. En genforening mellem Anders og Bohlen virker imidlertid meget usandsynlig – som bekendt er deres forhold ikke rigtig godt.

Thomas Anders: Video offentliggjort

Kunne der stadig være et “Modern Talking” comeback – måske kun som et “One-Man-Show” af Thomas Anders? Den 58-årige har nu offentliggjort en spændende video på YouTube. Du kan se en lille del af musikvideoen til sangen “Modern Talking (Connect the Nation)” herunder. Enhver indikation på en genfødsel af “Modern Talking”?

Næppe sandsynligt. Dette er kun en sang fra det kommende Anders-album “Cosmic” (udgives 26. marts 2021). En titel, der minder meget om musikken fra “Modern Talking”. En rejse gennem tiden ind i et stykke tysk musikhistorie.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse