Thomas Anders: “Dieter og jeg har ingen kontakt mere”

Den 2. september er tiden inde til: Stemmen fra Modern Talking kommer til Circus Krone ved München! sammen med original bandet, vil Thomas Anders trække sit publikum i sin retning. Læs mere i interviewet.

Hvilke koncertminder har du fra München? Er det et specielt sted for dig?

“Jeg er Müncher fan, og privat er jeg meget glad der. Jeg ser meget frem til det. Jeg har optrådt med Modern Talking i Circus Krone, det er ganske vist et par år siden. Jeg synes, også det er en udfordring for mig at vende tilbage efter så mange år, om folk kan lide mit program og mine sange. Jeg vil naturligvis have, at de går hjem med en positiv holdning og bevarer den glæde de har følt”.

Hvilke regionale fan forskelle har du igennem årene bemærket?

“Der er grundlæggende regioner, hvor publikum er mere begejstret. Jeg kommer fra Rheinland, Rheinlændere er lidt hurtigere. Der er andre områder, hvor det er vanskeligere . Men i princippet er det min opgave, at begejstre mennesker. Om det tager 15 min længere, indtil folk klapper på sine knæ, er i sidste ende ligegyldigt. Det handler kun om slutresultatet. Hvad angår forskellige lande og nationaliteter, er der også forskelle. Okay i de sydlige lande er de mere livlige, end i den nordlige region. Men den tilbageholdenhed de i visse kultur havde for 20 år siden, er for længst væk. I Moskva skriger folk i dag lige så meget som i New York”.

Du er i øjeblikket på tour med Modern Talking band. Skulle du overbevise din tidligere kollega Dieter Bohlen om at han, skulle give tilladelse?

“Overhovedet ikke. Der er tre af de originale fra bandet, den fjerde er ikke med. Modern Talking, navnet tilhørte 50 procent til Dieter Bohlen og 50 procent til mig. Derfor kan alle lege med, som de vil. Navnet Modern Talking var et tilfælde. På et tidspunkt skrev en polsk promoter på plakat “Thomas Anders und die original Modern Talking Band”. Det har de andre promoter overtaget. Så blev det en selvfølge. Det blev ikke lanceret af mig, det var virkelig et uheld”.

Hvordan er dit og Dieter Bohlen forhold nu, siden i gik fra hinanden?

“Vi mødes aldrig. Vi skriver engang imellem en mail eller sms. Vi ringer sjældent sammen, sidste gang var sidste år. Vi har selvfølgelig stadig kontakt på grund af firmaet Modern Talking, når det drejer sig om brandet, udløbet af rettigheder og kontrakt fornyelser. Og ser vi hinanden, er det rent fagligt”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse