Thomas Anders: „Dette Bla Bla Bla kan jeg ikke synge“

Thomas Anders har været aktiv inden for musikgenren siden begyndelsen af ​​80’erne. Som en del af Modern Talking-duoen er han stadig en af ​​de mest succesrige sangere i Tyskland. Selvom sangeren startede på tysk, tog det ham et stykke tid at optage sange på sit modersmål igen …

“Du spørger dig selv: Hvordan kommer det dertil?” Var Thomas Anders nødt til at overtales til at indspille tysksprogede sange igen? Lidt, som han afslører i podcasten “Aber bitte mit Schlager”.

”Nå, oprindeligt startede jeg med det tyske sprog. Engang for 37 eller 39 år siden. Så var det bare, at jeg altid blev kontaktet af fans, hvorfor jeg ikke synger på tysk. Det var så mærkeligt for mig, så hvad betyder mærkeligt … Idéen faldt mig aldrig ind. Ved du det? Du har ting, som folk udefra reagerer på dig, og du spørger dig selv: Hvordan finder de det? Hvorfor så?” Men på grund af disse kommentarer begyndte Thomas Anders at tænke på tysksprogede sange. Fordi det også gav mening.

I den videre samtale siger han, at han kunne forstå de spørgsmål, som hans fans stillede: ”Selvfølgelig, fordi jeg er tysk og også kan synge på tysk. Og så tog det virkelig et par år. Indtil jeg virkelig turde sige: Ok, nu prøver jeg virkelig at synge på tysk. Jeg eksperimenterede lidt, jeg er også ærlig. Fordi jeg ikke vidste nøjagtigt, hvilken vej det skulle gå. Der er forskellige genrer.”

Thomas Anders: “Dette er min genre”

Til sidst besluttede Thomas Anders og hans team schlager. Men frem for alt er indholdet stadig yderst vigtigt for ham i hans sange: ”Dette er min genre. Men mine titler er dybest set meget positive (…) I min alder skal du have et bestemt budskab. Så jeg kan ikke synge denne bla bla bla. Så blev disse sange lavet, og her er vi.”

Fans var begejstrede for schlager-hits plus hits sammen med Florian Silbereisen. En ting er allerede sikkert: Thomas Anders arbejder på sit næste soloalbum på tysk. Hvis der er egnede sange, kan et andet duetalbum med Florian Silbereisen ikke udelukkes.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse