Thomas Anders: Det ser han mest frem til nu

Foto: MDR/Tom Schulze

Det går rigtig godt for Thomas Anders. Blot en uge efter udgivelsen klatrede Florian Silbereisen og Thomas Anders ‘duetalbum (“Das Album”) til toppen af ​​hitlisterne. Med den populære schlagerstjerne ved sin side fejrer han i øjeblikket en enorm musikalsk succes.

Så de er nu i flere tv-shows som “Schlagerlovestory.2020” og “Immer wieder sonntags” og blev beundret af deres fans. Thomas fører et liv mellem studio og scenen. Han ser nu især frem til en ting …

Der er noget, som stort set alle drømmer om i disse corona tider: En ferier sydpå! Ideen om en iskold cocktail i hånden og fødder begravet i sandet er bare for godt. Hvad med en ferie på Mallorca eller måske endda på Maldiverne?

Schlager stjerner gør det samme som os andre nu. Og selvfølgelig har de også deres foretrukne destinationer under palmerne. For eksempel Thomas Anders. Som “klatsch-tratsch.de” fortæller, så ser han frem til en ferie på øen Ibiza.

“Jeg ser frem til et par uger i mit hus på Ibiza,” sagde Dieter Bohlens tidligere “Modern Talking” -partner. “I dag er jeg desto mere taknemmelig for, at jeg kan flyve fra det ene hjem til det andet og nyde Ibizas livsstil.”

Hans hus, der er blevet hans tilbagetog, ligger i Talamanca, et roligere feriested på øen, ikke langt fra Ibiza by.

Thomas savner nærheden til sine kære

Det, han savner mest ved corona kontakt begrænsningerne – bortset fra sceneoptræden – er krammene i hans private liv, sagde Thomas, der bor sammen med sin familie i Koblenz.

“At møde en person, du kan lide, uanset om du er familie eller ven, og sige” hej “i en afstand af 1,50 meter er stadig surrealistisk for mig i dag.”

Men coronakrisen har også haft noget godt for Anders. ”Gennem mine verdensomspændende shows var jeg konstant på farten og planlagde. Her er et andet show, så et tv-optræden, interviews, telefonopkald, siddende i et fly, pakning af kufferter og så videre, ”sagde Thomas.

Forventningen til Thomas Anders er enorm

På grund af de afslappede Corona-begrænsninger kan han endelig virkelig helbrede sig selv på Ibiza.

Som han engang afslørede i et interview med “IbizaHEUTE”, har han vendt tilbage til den smukke Baleariske Ø siden 1990’erne, selvom han kun blev forelsket i den under den anden tour.

Nogle gange er det bare kærlighed ved anden øjekast. Endnu: Vi kan forstå hans forventning og ønsker ham en god ferie!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse