Thomas Anders: Derfor røg det lange hår

Thomas Anders får stadig mange kvindehjerter til at banke hurtigere, men især i 80’erne drev han kvinder til vanvid. For i de tidlige dage af Modern Talking var ikke kun hans solbrændte hud hans varemærke, men også hans lange sorte manke med bløde krøller, som blev meget godt modtaget. På et tidspunkt besluttede han: Håret skal væk. Men hvorfor?

Thomas Anders: Alting har sin tid

I sin podcast “MODERN TALKING – EINFACH ANDERS” svarer han også på spørgsmål fra fans. En der ville vide, hvorfor han skiltes af med sit “smukke, lange hår”. Han afslørede: “En kvinde burde vide det…Du har bare brug for en forandring.” For Thomas betød dette trin “i ordets sandeste betydning ‘afskære gamle minder'”. For i løbet af livet ændrer man sig. En oplevelse, som Thomas Anders, der stadig ejer den berømte NORA-kæde, gjorde: “Jeg udviklede mig i en anden retning, og jeg ville have en anden frisure.” Sagde den 59-årige hurtigt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Anders (@thomasanders_official)

Barberne nægtede

“Det sjove var, at jeg ikke gik til min frisør, fordi han ville have nægtet og ha smidt alle saksene i sin salon i skraldespanden,”. Så han gik til en frisør fra Köln: “Jeg sagde: ‘Jeg ville virkelig gerne have mit hår kort nu.” Denne klipning tror jeg tog over fire timer. For barberen havde ikke modet. Han klippede kun to centimeter af i begyndelsen. ”Det var ikke nok for Thomas – han ville have mere af: ”Så var det tre centimeter mere. Jeg sagde: Så sidder vi her stadig i morgen tidlig. Håret skal være kort. Og så blev det en mellemlang frisure,” husker han. Desillusionen kom desværre hurtigt: “Til sidst var jeg slet ikke tilfreds med den, så gik jeg til frisøren og sagde: ‘Jeg vil have det meget kort nu’.

Thomas husker stadig tiden efter det som meget god: “A totally awesome time. Jeg anede ikke, hvor nemt det var at gå i bad bagefter.” For han havde ikke længere brug for hårtørreren. Timer med styling var også pludselig fortid: “Det er bare en tur med håndklædet, og det er tørt. Jeg glemmer aldrig første gang, jeg kom i bad, jeg lagde hånden over baghovedet, og der var ingenting.” Tidsbesparelse på flere minutter. Savner han faktisk sin lange manke? “Slet ikke!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse