Thomas Anders: Corona-virus stiller ham for en vanskelig beslutning

Thomas Anders havde faktisk planlagt noget meget specielt for sine fans i anledning af ”International Fanday”, en meget personlig koncert i forbindelse med et træf. Alt skal finde sted den 28. marts 2020. Imidlertid stiller den nuværende corona-virus nu Thomas over for en vanskelig beslutning.

Thomas skriver på Facebook: ”Kære fans, desværre kommer jeg til jer med meget dårlige nyheder i dag. Jeg var nødt til at tage beslutningen om at udsætte IDF den 28. marts på grund af corona virussen over hele verden. Jeg synes, det er meget vanskeligt at tage beslutningen, men jeg har ansvaret for mit hold, for mig selv og for alle fans, der kommer fra hele verden. På dette tidspunkt ved vi endnu ikke, hvordan sygdommen vil udvikle sig i de kommende uger, men der er grund til at frygte, at corona virussen spreder sig yderligere. ”

Der er allerede en erstatningsdag, 3. oktober 2020. Købte billetter forbliver gyldige ifølge Anders. Naturligvis kan billetterne også returneres.

Selvom det bestemt ikke var en let beslutning for Thomas, var det sandsynligvis den rigtige, fordi helbred kommer først og dernæst sjov og glæde. Thomas Anders forstod det og tog sine konklusioner. Helt forståeligt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse