Thomas Anders: Comeback med Modern Talking?

Han er og forbliver “Mr. Modern Talking”! Når du hører navnet Thomas Anders, tænker du næsten automatisk på Dieter Bohlen og den legendariske popduo, som begge indtog musikmarkedet sammen i 80’erne. Og hvem kan ikke huske den overdimensionerede guldkæde på Anders og Dauerzoff med sin daværende kone Nora?

Thomas Anders har nu etableret sig som en fast del i tyske schlager. Sammen med Florian Silbereisen udgav han det mest solgte album sidste år og modtog en masse støtte fra sine fans. Og alligevel trækkes han nu tilbage til sine rødder. Anders er stadig internationalt aktiv med hits fra dengang og optræder for eksempel regelmæssigt i Rusland foran tusinder af Modern Talking fans. Så det er kun logisk at optage et engelsksproget album igen.

Thomas Anders har aldrig lagt skjul på, at succeserne med Modern Talking var hans personlige gevinst i lotteriet. Sammen med producent Christian Geller arbejdede han på titler, der ikke kun minder sprogligt om denne tid.

I et videoindlæg direkte fra studiet afslører begge: ”Sangerne fra det tidligere Modern Talking Choir er involveret i produktionen. Det er første gang i mange år, at Thomas arbejder med disse kunstnere. Det bliver et sejt album, der giver dig mulighed for at mindes Modern Talking. ”

Den første single “Cosmic Rider” er ude, og den, der hører sangen, føler sig straks sat tilbage til 80’erne. Modern Talking polariserede som intet andet band dengang. Du enten elskede eller hadede dem.

Selvom mange ikke kunne lide den flade pop og de enkle tekster: Præcis denne Moderne Talking lyd har brændt sig selv ind i fansene til i dag og overlevet kritikerne, der prøvede alt dengang for at skrive Modern Talking ned.

Den spektakulære succes for de to viser sig dog rigtigt den dag i dag. Modern Talking har solgt over 120 millioner plader over hele verden og gjort Anders og Bohlen både rige og berømte. Det nye album “Cosmic” af Thomas Anders udgives 26. marts 2021.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse