Thomas Anders bekræfter et rygte: “Ja, det er rigtigt!”

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlagerstjerner og rygtemøllen – en uendelig historie. Thomas Anders kan også synge en sang om det. I et interview opklarede han for nylig en historie, der var på vej i hans hjemby Koblenz. “Ja, rigtigt!” indrømmede sangeren.

I “Rund ums Eck – Der Koblenz-Podcast” forklarede Thomas Anders et rygte fra dengang, hvor han havde succes med “Modern Talking”. Da Thomas var tilbageholdende med at optræde i centrum af Koblenz på toppen af ​​sin karriere, brugte han en usædvanlig tjeneste.

”Det blev sagt i Koblenz, at jeg fik min is bragt hjem til mig med taxa. Ja, det er rigtigt!« Indrømmede Thomas Anders, der bestemt måtte regne med et sus af fans i byen. Så det var ikke usædvanligt, at den berømte sanger fik sin lækre dessert leveret til sit hjem med taxa.

Omstændigheder, som Thomas Anders aldrig har ønsket sig: “Ting som dette går gennem dit hoved: ‘Vent et øjeblik – du er i øjeblikket en af ​​de mest succesrige kunstnere i Tyskland. Du er nummer et i så og så mange lande. Du gør det og så mange tv-shows. Og det bliver pludselig svært at få en is?!”

Svært at forestille sig for enhver gennemsnitsforbruger – for Thomas Anders var det hverdagen! Heldigvis er de tider forbi, selvom den 59-årige stadig er en berømt superstjerne – men at gå ind til centrum af Koblenz burde ikke længere være et stort problem.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse