Tanja Lasch Fanklubtræf i Berlin – 16 Juni 2018.

Tanja Lasch Fanklubtræf i Berlin.

Det blev et fantastisk fanklubtræf i Berlin Lørdag d. 16 Juni i 27 graders varme. Fanklubtræffet var planlagt af Fanklublederen for Offizieller Tanja Lasch Fanclub Janine Schönland og ildsjælen Nadine Grosskopf. En kæmpe Cado til de to planlæggere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Offizieller Tanja Lasch Fanklub havde sendt en indbydelse ud til et fanklub møde i Berlin til d. 16 Juni. Jeg sprang fluks ind i bilen sammen med Teddy, og så skulle vi bare til Berlin. Vi startede ud om morgenen kl. 5.00 fra Rødekro, og var i Berlin kl. 10.15. Vi havde lige tid til en kop øl, inden vi skulle mødes med de andre ved landgangsbroen til rundfartsbådene der sejler rundt i Berlins floder. Vi mødte en flok friske og glade fans som vi hilste på, og så kom Tanja, selvfølgelig som den sidste 🙂

Alt imens vi sejlede rundt var der forfriskninger til alle samt et fantastisk vejr. 24 grader startede vi ud med, men det skulle hurtigt vise sig at det blev varmere. Imens vi sejlede, gik Tanja rundt og snakkede med forskellige fans alt imens vi sejlede igennem det flotte landskab. Hvad der ikke var at se der. Uff, det var bare flot at se Berlin fra en anden side af, end kun asfalt. Efter 2 1/2 times rundfart “landede” vi igen samme sted, og så begav fanklubben sig samlet afsted til fods ca. 2 km langs floden, for at komme hen til vore spisested ved Zille-Stube, Spreeufer 3. Et flot spisested med nogle tilstødende lokaler som var blevet reserveret til os 21 fanklubmedlemmer.

Udenfor var der meget hyggeligt med parasoller og borde, men det var i mellemtiden blevet for varmt – 27 grader. Så indenfor var dejligt. Vi bestilte individuelt mad og drikke, dejligt at få noget ned i den tomme tank 🙂 Alt imens vi spiste fik vi selvfølgelig snakket en del med hinanden for at lære hinanden at kende. Og jeg må sige med hånden på hjertet – det var nogle dejlige, friske og sjove fanklubmedlemmer. Man kunne se de nød livet.

Sjældent at se at fans sådan lever med omkring deres stjerne. Efter spisningen gik Tanja ned og satte sig ved et bord. Så kunne man komme forbi og få Autogrammer samt taget en selfie med hende mm. Nogle fik skrevet autografer på tasker, andre på kopper ja, nogle sågar på bluser. Efter endt autogramtime/selfie, satte vi os ned og fortsatte konversationerne med vores nabo og genbo 🙂 Så kom tiden jeg havde ventet på:

 

Tanja vendte sig om og sagde, at nu var tiden kommet, til at vi kunne sætte os tre sammen nede i lokalet; Janine Schönland, Tanja og mig. Jeg havde et par uger i forvejen bebudet, at jeg meget gerne ville have den officielle status som Fanklub hjemme i Danmark med Tanja. Vi havde meget der skulle på plads. Efter en meget lang snak, blev vi enige om at vi i Danmark fik den officielle status som fanklub ved at arbejde  tæt sammen med den Offizielle Tanja Lasch Fanclub i Tyskland. Vi havde begge et mål – at promovere så meget vi overhoved kunne for denne vidunderlige sympatiske sangskriver/sanger – Tanja Lasch. Tanja blev selvfølgelig meget glad for dette, desuden fik jeg også lov til at lave en web side med hende lig den jeg har med www.Helene-Fischer.dk. Efter mødet gik vi tilbage til de andre igen.

Klokken var efterhånden ved at være mange, 17.00. Her til sidst fortalte Tanja om hendes nye Album der udkommer her til Januar, hvorpå hun gav en gratis drink til alle. Jeg havde en lille gave med til Tanja – hjerter lavet i chokolade, som var håndlavet fra Åbenrå. Flere af fansene havde en lille ting med til Tanja. Så var det farvel. Tanja gik rundt og gav alle et knus for den støtte hun havde fået af os, og de andet fanklubtræf med Offizieller Tanja Lasch Fanclub var til ende.

Teddy og jeg gik langs floden tilbage til bilen, og det var i mellemtiden blevet endnu varmere. Vi svedte, ja vi var nærmest gennemblødt af sved, men vi var enige om at dette havde været en fantastisk dag i Berlin sammen med søde og fantastiske fans som støttede vores fælles stjerne TANJA LASCH.

 Samarbejdet mellem den Tyske og Danske fanklub for Tanja Lasch.

Vi kan nu kalde os Officielle Tanja Lasch Fanklub Danmark.

Det skal du læse