SWR4 Schlagerfestival ved Loreley

Billede: SWR/Universal/Anelia Janeva
Billede: SWR/Universal/Anelia Janeva

Loreley Friluftscene er et af de mest legendariske steder i verden. Pop og rock giganter som Bob Dylan, Metallica eller Die Toten Hosen har optrådt her, samt mindeværdige forestillinger på den berømte klippe midt i UNESCOs verdensarv i Øvre Midtrhein.

Nu er det tid til “Scenen Fri!” for de store fra schlager industrien. SWR4 Rheinland-Pfalz inviterer dig til højdepunktet i årets Schlagersommer fredag den 30. august 2019, kl. 19:30 (adgang kl. 18.00) med “SWR4 Schlagerfestival”. Howard Carpendale, Beatrice Egli, Kerstin Ott, Jürgen Drews og Michelle er også til stede.

Billetter er tilgængelige fra 17. april 2019

Billede: SWR/Hergen Schrimpf

Howard Carpendale

I mere end 50 år har har været en fast del af den tyske musik. Han har igen og igen genopfundet sig selv. Fra 1960’ernes hit til den succesrige schlager i 2019, bejler han altid sine fans. Med mere end 50 millioner albums solgt, er han en af de mest succesrige kunstnere i Tyskland

Billede: SWR/Universal/Anita Bresser

Beatrice Egli

I 2013 var hun den første vinder af casting showet “Deutschland sucht den Superstar”, som kunne overbevise med tyske hits. Den, der troede på, at hun var bare en døgnflue var forkert på den: i seks år har den unge schweiziske pige leveret hit på hit. Alltid i godt humør og er tysk Schlagers solskin.

Billede: SWR/NONA Photography

Kerstin Ott

Hendes sang “Die immer lacht” var overraskende hittet i år 2016. Med mere end en million solgte singler, var det årets mest succesfulde tyske sang. Med hendes succesfulde salver “Herzbewohner” og “Mut zur Katastrophe” har hun for længe siden sikret et fast sted i den tyske salgs hitliste og i hendes talrige fans.

Billede: SWR/Manfred Esser

Jürgen Drews

Fra sangeren til de legendariske Les Humphries Singers til den (u)kronede konge på Mallorca: Jürgen Drews fanger alle generationer. Når onkel Jürgen ringer, er alle hans fans på pletten. Deltag, syng sammen, fest – hits af Jürgen Drews river alle sammen!

Billede: SWR/Universal/Anelia Janeva

Michelle

I 25 år har Michelle været en af de bedste kunstnere i den tyske showbranche. Åben og altid autentisk spreder hun glamour og lidenskab som ingen anden stjerne. Efter alle de op- og nedture i sin imponerende karriere er hun ankommet: i tysk Schlagers første liga.

Kilde: SWR4