Vanessa Mai fortæller om Bodyshaming, hvordan man kæmper

Billede: Semmel.de

„Mandebryster“ – Vanessa Mai taler ud mod “Bodyshaming” og forklarer at hun føler sig godt med hendes bryster og kroppen som den er. Vanessa Mai står ved hendes krop som den er. Vanessa, der også ønsker at være en rollemodel for hendes ungdommelige fans, lavede en bemærkelsesværdig udtalelse på Instagram i disse dage.

Med et sort-hvidt foto med beskåret top skrev den 26-årige: “Jeg har det godt med min ‘flade mave’, min “mandebryster”. Og hver eneste af os skal finde den lykke, føle sig godt tilpas i din krop, og lad ingen skade dig. ”

Billede: Vanessa Mai Instagram

Vanessa Mai om “Bodyshaming”, det har været et problem i flere år nu. Ordet “BodyShaming” er det engelske ord for når nogen angriber eller kritisere andre på grund af krop og udseende eksempelvis på sociale medier. Kritik af tynde, tykke, solbrune eller opstrammede kroppe

Især unge mennesker, der sidder fast i puberteten mangler ofte selvtillid og er derfor særligt sårbare overfor sådanne negative oplevelser. Erfaringer, som tilsyneladende også Vanessa Mai har prøvet – og over hvilket hun nu er forbi, som hendes påstand viser.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse