SWR1 hitparade kommer til Mayen

Kilde: “obs/SWR – Südwestrundfunk”

Den store SWR1 hit parade kommer fra den nordlige del af landet. SWR1 Rheinland-Pfalz sender nedtællingen med de 1000 største hits fra studiet ved foden af slottet Genoveva i Mayen. Fra den 25. til den 29. september spiller SWR1-moderatørerne de største hits på alle tidspunkter. “Vi er meget glade for at komme til Mayen og håber på mange spændende møder med befolkningen fra regionen”, siger SWR1 Program Manager Carla Sappok.

Radio beslutningstagere mødes

I glas studiet kan lytterne se radio arbejderne over deres skuldre og tale med dem. SWR1 musikekspert Werner Köhler er også klar til at fortælle nogle interessante baggrundshistorier om hans yndlings hits – i hans musikprogram SWR1 Hits and Stories.

Mystisk Tour

Opmærksomme SWR1 lyttere kunne allerede gætte med om morgenen, hvor glasstudiet kommer. Reporter Anke Müller tog publikum på en puslespil tur. Hvem fandt ud af sammen med hende, hvor porten til Eifel ligger, hvor den legendariske skuespiller Mario Adorf kommer fra eller som anerkendte markedspladsen i Mayen på et foto puzzle. De kunne vinde de første billetter til den store lukkefest i SWR1 hit parade.

SWR1 Hitparaden-Party

Det er naturligt en stor afslutningsfest sker i Mayen af hit parade ugen. Lørdag den 29. september fra kl. 20.00 er der “noget i ørerne”, som entusiastiske lyttere allerede skrev, ved slutningen af SWR1 Hitparade 2018 med de absolutte favorit hits af SWR1 lytterne.

Kilde: SWR – Südwestrundfunk, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse