Hvad laver stjernerne efter en koncertoptræden?

Sådan en koncertoptræden er ikke noget helt særligt for fansene. Det er altid hårdt for schlagerstjernerne at stå på scenen og optræde for deres fans. Men hvad sker der egentlig, når forestillingen er slut, og koncertsalene igen står tomme?

Som manageren af ​​Andreas Gabalier Schlager.de afslørede, er der ofte en lille after-show-fest i slutningen af ​​koncerten. Der kan hele holdet spise, drikke og afslutte aftenen sammen. Men det er ikke normen. Efter koncerten er før koncerten. For er der endnu en forestilling dagen efter, går de tidligt i seng, så de er i form til næste koncert.

Beatrice Egli: “Vi fejrer publikum”. Hun afslører til Schlager.de: “Det bedste ritual er selvfølgelig at sidde sammen med bandet og alle involverede efter showet og snakke om aftenen sammen.” Alle ville trods alt opfatte showet forskelligt. Egli fortsætter: “Vi er altid meget glade for at samle og dele alle de specielle øjeblikke igen. Man kan næsten sige, at vi fejrer publikum og alle de følelser, vi har fået vist.”

Julian Reim, han forkæler sig selv med en øl til at slutte sin aften lidt mere stille. På spørgsmål fra Schlager.de fortæller han, at han godt kan lide at forkæle sig selv med en øl efter en koncertoptræden. Tilsyneladende er afterwork-øllet almindeligt i familien Reim. For Matthias Reim kan også godt lide at snuppe en kold øl fra køleskabet efter en hård dag i studiet.

Jürgen Drews nupper en bog i stedet for hotelbar. I sin podcast “Kongens nye podcast” afslørede Jürgen Drews, hvad han laver efter en koncert. Mens andre ender i hotellets bar, foretrækker Drews at trække sig. ”Når vi er færdige, går jeg ind på værelset – går i seng og læser,” siger han i sin podcast. Tilsyneladende har sangeren ikke rigtig lyst til at feste igen efter sine koncerter. Jürgen Drews er nu 77 år gammel. Det så sikkert anderledes ud før i tiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse