Sunrise: Udskifter mikrofoner med træskeer!

Foto: Telamo.de

I de seneste måneder har de været på scenen sammen med mange velkendte kunstnere og inspirerede schlager-fans ved store begivenheder som “Schlager unter Palmen” på Kreta, Kastelruther Spatzen-Fest, “Heimspiel” ved Andrea Berg, Amigos-festivalen eller “Schlagernacht i Weiß”.

Denne højdeflyvning vil sandsynligvis fortsætte for Sunrise, fordi den 23. august 2019 blev deres splinternye album “Jetzt und für immer” frigivet i Deluxe-udgaven – og de tidligere singleudgivelser “Sie nannten uns Strandpiraten”, “Die Rose von Südtirol” og “Schach Matt” stormede ind i top pladserne på radiostationer og online afstemninger, selv på Schlager.de-hitlisterne!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Med deres autentiske og sympatiske stil og deres titler i henhold til mottoet “Tanzbarer Schlager für’s Herz” erobrer Arno Adler og Florian Wieser mere og mere Schlager-hjerter, og Fankredsen vokser. Og de to sydtyrolere har startet et rigtig stort projekt over i de sidste uger, for hvis de ikke var på scenen eller i deres job, så stod de i køkkenet og svingede træskeen!

Sammen med kære medartister som Daniela Alfinito, Christian Lais, Ingo Blenn, Norbert Rier von den Kastelruther Spatzen, Tiroler Wind, Lisa Marie og Melanie Payer, har Sunrise givet deres yndlingsopskrifter, og skabt kogebogen “Sunrise / Das Kochbuch – Beliebte Rezepthits von Sunrise, Fans und Schlagerstars”!

Med så mange opskrifter fra fans af Sunrise fanklub er bogen på mere end 100 sider. Et inderligt ønske gik i opfyldelse for Arno og Flo – og nu får de lov til at holde deres ‘baby’ i deres hænder!

Foto: Sunrise Facebook

Denne kogebog vil blive udgivet imorgen den 6. september 2019 og vil naturligvis også være tilgængelig i Mietingen den 19. oktober 2019, når “Schlager-Stadl” afholdes, og Sunrise fejrer deres 10-års jubilæum!

Kilde: Schlager.de

Hvis du gerne vil eje denne kogebog som koster 24.99 euro plus forsendelse, så skal du bestille den ved at sende en mail til: sunrise-events@web.de hvor du også skal oplyse hvor den skal sendes hen.

Det skal du læse