Sunrise: Festen i deres liv!

Foto: sunrise-musik.com

I lørdags var det tid – og i løbet af “Sunrise Schlagerstadl” fejredes også 10-årige scenejubilæum for de to sympatiske sydtyroler Arno Adler og Florian Wieser alias Sunrise. Næsten 600 besøgende der ikke vil gå glip af denne begivenhed og strømmede til den – kærligt dekoreret af Claudia Brestrich – hallen i Mietingen.

Og også i år fik Musikverein Mietingen såvel som teamet omkring Sunrise et stort kompliment til den super organiserede begivenhed. “Schlagerstadl” blev modereret af Matthias Lohbeck, bedre kendt af mange som DJ Lollo.

Sunrise fortalte først om kogebog “Sunrise: Das Kochbuch – Beliebte Rezepthits von Sunrise, Fans und Schlagerstars”, som blev færdig til tiden til jubilæet. Og så blev der annonceret musik! Fra første sekund var der en stemning i hallen, og gnisten sprang over.

Med Silvio Simoni, Lisa Marie (hun var sprunget til, i stedet for den syge Melanie Payer), Christian Lais, Daniela Alfinito og Kastelruther Spatzen frontmanden Norbert Rier. Sunrise havde inviteret kære venner og kolleger, hvilket gjorte publikum og deres fans begejstrede med deres hits.

Og selvfølgelig Sunrise, som også blev overrasket denne aften og det et par gange, selv var prikken over i’et! To gange blev det kaldt “Scenen til solopgang” – og titler fra 10 års Sunrise blev hørt, plus selvfølgelig de helt nye sange fra det aktuelle album “Jetzt und für immer” – hvor der højlydt blev sunget med af de mange fans, der var kommet fra hele Tyskland.

Det er svært at fejre et jubilæum – og Arno og Flo kan være stolte af deres resultater indtil videre! Endnu en fantastisk aften i Mietingen, som sluttede med eftermiddagsfesten, om morgenen. Og fristen for 2020 er allerede fastlagt – den 17. oktober fortsætter de med at feste!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse