Sunrise: Nyt album – Jetzt und für immer

Billede: Agentur TexTour

Verden har drejet rundt om musik for “Sunrise” i 10 år, og hvorfor skulle det ellers være at elske solen i alle nuancer, og nuancer af “nu og for evigt”. Denne solopgang er det perfekte soundtrack for at komme i gang hver dag og godt ind i solnedgangen.

Når jeg når toppen af bakken, er det bedste at nyde solopgangen. Så ser jeg Latzfonser Kreuz, Europas højeste pilgrimssted, i baggrunden og bjergene, som jeg plejede at tilbringe ved hver sommer sammen med mine bedsteforældre. Disse er minder, der gør mig meget glad.

De har, ligesom Arno den magi i dem, har magt til at videregive drømme til livet og stærke følelser, hvorfor de jordnære venner Arno Adler og Florian “Flo” Wieser med deres sange hver dag nyder at fejre livet. Med dansbare melodier til hjertet er Sunrise, som en eksportvare fra Sydtyrol, igen på forkant med dette album.

De singler de kaldte “Strandpiraten” og “Die Rose von Südtirol” annoncerede udgivelsen af det nye album. Nu kommer hele albummet med 12 nye titler og Hitmix 2019.

Tracklist

 1. Ich Lass Dich Nicht Gehn
 2. Ich Flieg Dich Zu den Sternen
 3. Sie Nannten Uns Strandpiraten
 4. Unter Traenen Fort in Dieser Nacht
 5. Schachmatt
 6. Ist Es So Leicht Fuer Dich Zu Gehen
 7. Nur Ein Traum Genuegt Mir Nicht
 8. Donna Blue
 9. So Muss Liebe Sein
 10. Als Wenn Es Gestern War
 11. Rose Von Suedtirol
 12. Keine Liebt Wie Du
 13. Das Beste Von Sunrise ‘hitmix 2019’
 14. TBA

Køb deres album hos iMusic: Sunrise

Det skal du læse