Stefan Mross: Stor overraskelse for hans fans

Billede: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Freestage Entertainment GmbH fra Unna, et firma i Freestage-Gruppe, som bl.a. med Freestage Künstlemanagement GmbH, den eksklusive ledelse af Stefan Mross, Anna-Carina Woitschack og Michael Wendlers booking, ser frem til et begivenhedsrig, spændende år 2019 og havde indkaldt til en stor pressekonference.(Vi var der desværre ikke, men det var Schlager.de) Årsagen: To store koncepter er på planen i 2019.

Stefan Mross, ARD tv-moderator for “Immer wieder sonntags” og en af de mest succesrige kunstnere i den populære Schlager, fejrer sit 30 års jubilæum i år. Højdepunktet i dette helt specielle år, bliver den store jubilæumskoncert, søndag den 29. september 2019 i König-Pilsener-ARENA i Oberhausen.

Han gør det spændende!

Men der vil være en overraskelse, fordi Stefan har bl.a. ringet til Florian Silbereisen. Vi kan godt være nysgerrige, om han faktisk vil være til stede imellem gæsterne.

Det er meget vigtigt for jubilæet, at Arena Oberhausen er blevet valgt, for der fejrede han for 30 år siden sin debut som en lille dreng midt i en gala, som sædvanligt blev ledsaget som af et stort orkester. Derfor ønskede han og hans team at fejre dette jubilæum med et orkester, hvilket ville kræve meget arbejde, siger Mross Men fascinationen af musik er så vigtig for ham og forventningen om, hvordan Mross / Zucker eller Santiano lyder sammen, er en stor udfordring.

Disse stjerner er der

Til dette formål udfører Freestage Entertainment GmbH for første gang i 2019 “DIE GROSSE SCHLAGER PARTY TOUR” gennem 15 byer i NRW og Østtyskland.

I et mere end seks timers program, vil besøgende opleve kunstnere som Michael Wendler, Anna-Carina Woitschack, Olaf Henning, Norman Langen, Jörg Bausch og Oliver Frank fra et helt nyt perspektiv.

Under arrangementet har gæsterne mulighed for at komme tæt på deres favorit kunstnere i “mixed zone” og at få taget individuelle billeder, autografer og andre selfies som et minde. Der har aldrig været noget lignende. Vi synes det er fantastisk!

Schlageren lever! Og hvordan! ‘Lebe jetzt’ er mottoet til touren, som eventmakers fra det østlige Ruhr-område har arbejdet på i over et år. Moritz Andersen, adm. Direktør for Freestage Group, stråler over hele hans ansigt, og vi forstår hvorfor!

Tour start er for dansen i maj er den 30. april med to parallelle arrangementer i Gelsenkirchen og Ahaus.

Så vær frisk og sikre dig billetterne fra 1. februar 2019 her: 30 Jahre Stefan Mross & Freunde – Das Jubiläumskonzert 2019

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse