Stefan Mross: Pinlig fejl i “Immer Wieder Sonntags”

Siden 2005 har Stefan Mross modereret det populære ARD-show “Immer Wieder Sonntags” i løbet af sommeren. Hver uge står trompetisten foran kameraet og tilbyder sit publikum den bedste musikalske underholdning med schlagerbranchens topstjerner.

Men selv en professionel som Stefan Mross kan begå en lille fejl i ny og næ – især i et liveshow. For i søndags kunne den 46-årige tilsyneladende ikke helt huske sin tekst.

Stefan Mross: Tekst trailer til åbningssangen

Den tiende udgave af “Immer Wieder Sonntags” er kun lige startet og Stefan Mross oplever allerede det første fejltrin. Når moderatoren fremfører åbningssangen, ser han ud til at have tydelige mangel på teksten nogle steder.

Det er rigtigt, at sangen synges af Mross. Men kigger man godt efter, vil man se, at han nogle steder i sangen har glemt teksten. Fordi hans læbebevægelser ikke matcher de afspillede tekster.

Den nævnte linje i sangen siger faktisk: “Wie versprochen, hier bei unserem Sonntag, macht das Leben ohne Mühe Spaß.” (“Som lovet, her på vores søndag, er livet sjovt uden anstrengelse.”) Men tilsyneladende kan trompetisten bare ikke komme i tanke om teksten. Efter en kort pause finder Stefan Mross dog hurtigt tilbage til teksten. Den populære sanger dækker over den lille fejl med sin sympatiske facon.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse